Ben getireyimde havaleydi kargoydu benim gidip gelmemdi bunlarla ugrasaana kadara ebayden alirsaniz daha bile ucuza gelir![]()
Sipariş versek bize de getirseniz![]()
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Ben getireyimde havaleydi kargoydu benim gidip gelmemdi bunlarla ugrasaana kadara ebayden alirsaniz daha bile ucuza gelir![]()
Arkadaşlar almaya niyetli kişiler varsa birkaç kişi birleşip Ebay' dan alalım. İstanbul' dan varsa düşünen ben hazırım. Bir kutu alalım. 2 - 3 kişi olsak paylaşırız işte.
çok sağlam olmasa da bir hort yapayım
ankaradan almak isteyen olursa beraber e bay dan alalım diyorum
türkiye fiyatının yarısı oluyor o zaman
var mı isteyen![]()
Keyif BMW'Dir...
Geçen aldığımdan 2 tane kaldı kullanmaya kıyamıyorum, bana uyar aslında bir kişi daha bulmak lazım...Bana özelden satış linkini gönderirmisin...
Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır.
elden almak istersek adres hangi ilçe
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
kütahya merkezdeyim hocam
arkadaşlar kartal praktikerde var.aklınıza gelebilecek bütün oto bakım ürünleride
Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır.
bizim bimdeki kokular bitti artık
güzel koku tavsiyesi var mı?
Buyuk Istanbul otogarnin alt katinda envayi cesit koku bulablirsiniz. bidonlarla satiyorlar.
Hortlatalim bakalim
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
ben 3 gündür aramadığım yer kalmadı california scents bubble gum bulamadım ,erdem boyaya havale yaptım kargo dahil 20 tl ye geldi yarın elime ulaşır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri