çok teşekkürler arkdaşlar... allahtan bende bir şey yok... ama yinede can sıkıcı bir durum...
Printable View
çok teşekkürler arkdaşlar... allahtan bende bir şey yok... ama yinede can sıkıcı bir durum...
Eser çok geçmiş olsun. 30 km hızla bu arba bu hale nasıl geldi ya demek daha hızla gitsen aman Yarabbi...
geçmiş olsun allah korumuş ama 30 km de hava yastığı açılmaz zaten belli bir süratte olması lazım açılması için
Geçmiş olsun. Size ve başkasına birşey olmaması sevindirici
Allah korumuş neyseki sizde birşey yok. çok geçmiş olsun.
geçmiş olsun araç otobüsün altına girdiği için hasar çok normal kaputu ve panjur kısmını tıraşlamış araç otobüsün altına girmiş perte mi çıktı araç yoksa yapılacakmı ? WV gurubunun parça fiyatı baya pahalı kendimden de biliyorum WV olmasa perte çıkmaz belki derdim ama WV olunca çıkma ihtimali var takrardan geçmiş olsun
Eser çok geçmiş olsun gerçekten ucuz atlatmışsın yapabileceğim bişey var mı diyeceğim olursa mutlaka arayın ne gerekiyorsa yardımcı olmaya çalışırım telefonum 0 533 615 03 35
çok geçmiş olsun bayağı büyük hasar.
gecmıs olsun .allah beterınden korusun.
Emnıyet kemerı hayat kurtarır!!!
çok geçmiş olsun eser abi, Allah daha beterinden korusun...
büyük geçmiş olsun neyseki size bişey olmamış ...
Esercıgım 2 gundur fırsat bulup msj atamadım buluşma yorgun dusurdu gec cevap verdıgım ıcın kusuruma bakma nolursun. Arkadasım cok cok uzulduk cok gecmıs olsun allah beterlerınden korusun yanımızda olmanı cok ıstedık ama herseyde bır hayır vardır ınsallah bırdahakı sefere dıyelım cok sukur sende bırsey yok tek tesellımız bu tekrar gecmıs olsun arkadasım.
geçmiş olsun siz iyisiniz ya önemli olan o
bu arada yeri gelmişken anlık saniyelik hatalar arkadaşlar araç kullanırken telefon arkaya bakma sağa bakma konuşma v.s bunlara dikkat edelim insan anlamıyor bile şeritten çıkıveriyor.. birde sinyalleri kullanalım bozuk far stop vesayre dikkat edelim ince konular ama çok önemli...
Geçmiş olsun Allah tan kendinizde birşey yok.
Geçmiş olsun .Böyle kazaları Allah kimseye vermesin.
çok geçmiş olsun..
çok teşekkürler arkadaşlar...
kardeşim Eser, büyük geçmiş olsun, sana bişi olmamasına çok sevindim..
cok gecmıs olsun...