Çok çok geçmiş olsun
Printable View
Çok çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun Eser, sinir bozucu bir durum elbette ama size birşey olmasın da abicim, gerisi yaptırılır, yenilenir...
önemli olan size birşey olmıamış geçmiş olsun arkadaşım..
Çok geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun kardeşim.
eser bu ne hal .. cok geçmiş olsun kardeşim .. allahtan sizde bişi yok .. ben kaza görünce ufak bişidir dedim ama araç remsen pert derecesine gelmiş pert olma oranı yüksek ama airbag açmamış yinede belli olmaz .. tekrardan çok geçmiş olsun ..
çok geçmiş olsun abi. allah beterinden korusun...
büyük geçmiş olsun..
Geçmiş olsun fotoları Orçun Bey gösterdi.Allahdan canınıza bir şey olmamış.Tekrar geçmiş olsun diyorum.Üzülmeyin.
çok geçmiş olsun yolda duyduk endişelendik..
çok geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin
Çok geçmiş olsun Eser... Tesadüfen yaşıyoruz kesinlikle.Sana birşey olmamış ya önemli olan bu .
:( çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasin. Çok şükür ki cana gelmemiş...
eser çok geçmiş olsun sana bişi olmamış ona şükür...
çok geçmiş olsunnnn... Yurt dışında bazı ülkelerde yüksek araçların arka ve ön kısımlarına ek metal parçalar takılarak diğer araçların bu araçların altına girmesini engelleyen kurallar var..... Aracın en zayıf yerine gelmiş darbe.... Yayaların zarar görmemesi için bütün markalar motor kaputlarını çok yumuşak yapıyorlar... Böyle bi kaza olunca çok düşük hızlarda bile cok fazla hasar oluyo.... Neyseki size birşey olmamış geçmiş olsunnnn tekrardan...
çok geçmiş olsun.. Allah a şükür size bir şey olmamış...
çok şükür size bişey olmamış allah beterinden saklasın. çok geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun
geçmiş olsun.
Çok çok geçmiş olsun arkadaşım...
Her şeye rağmen cana geleceğine mala gelsin, sıkma canını çok fazla.