hayırlı olsun Çoşkun Abi kazasız belasız güle güle bin inşallah...
hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın..
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. ben de almayı düşünüyorum ancak araçlarda en nefret ettiğim şey yol sesi ve bu aracın çok aldığını söylüyorlar doğrumu acaba
Hayırlı olsun, güle güle kullanın inş.
otomatikte tek geçerim honda ayrıca şunu söyleyeyim honda civic dualogic değil jazzve cityler öyle civic tam otomatik sanzıman yani yarım falan diill istediğinde müdahale ediyo
puntodan sonra yol sesi geliyo demek hakaret olur bence
araç yağ gibi kayıyor altınızda sessiz ve derinden
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Abey gelde boya koruma felan yapakama sen yaptırmışındır
hayırlı olsun... çok güzel bir seçim olmuş... eğer ilerde değiştirmeyi düşünürsem ilk civic bakıcam...
hayırlı olsun güzel araç .
manuelini ara ara kullanırım , devir kesiciye kadar güzel devirleniyor istekli motoru var. frenler puntoyu aratır biraz. genişlik ve rahatlığına diyecek yok ,bagajı biraz küçük ama bagajtan aldıkları mesafeyi içeri vermişler.
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
aracını değiştirecek arkadaşlara sesleniyorum
bu aracı bir defa kullanmadan karar vermeyin
gerçekten çok memnunum araçtan konfor konfor konfor daha söyleyecek bir şey yok
bu aracın dizeli olsaydı iddaa ediyorum satış rekoru kırardı türkiyede
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
katılıyorm gibi birşey ama;
evet süspansiyonu yumuşak konforu güzel ama bu araba kaymak asfalt aracı. kırıkkale gibi bir yerin asfaltında şehir içinde bile kafa mikiyor. ama gidişine konforuna kesinlikle laf edemem haksızlık olur. düşündüğüm araçlardan bir tanesi. direkten döndüm 2 ay önce punto üzerine 12 bin verecektim vazgeçtim.
ama sağlam ıslatacaz yavuzla birlikteşimdiden deyim
Konu Du Hast tarafından (13/09/2011 Saat 02:58 ) değiştirilmiştir.
hayirli olsun,gule gule kullanin.benzinli motorla bu kadar satiyor,dizeli olsa yok satar.tasarimi gercekten cok guzel.200un uzerinde yolda biraz geziyor diyorlar kullanan arkadaslarim,iyi bir lastikle oda halledilir.
hayırlı olsun çoşkun abi Allah kaza bela vermesin...
hayırlısı olsun ,Allah kaza bela vermesin
hayırlı olsun iyi araç ..... maşallah imkanınız varsa bir kurban kesin derim yada horoz falanda olur herhalde sorun..![]()
Abi kısa zamanda lpg taktırmanı tavsiye ederim.Cebini çok yer yoksa. 2006 model ve öncesine OMVL marka, 2006 sonrasına PRINCE takıyorlar.en uyumlu bunlar. Bunların bir özelliği arıza-motor lambasını söndürüyor olması. Hondaların genel özelliği lpg takıldığında arıza lambası yanar ve sönmez. Bu iki markada sorun yok.
güzel araba her yönüyle güzel bir tercih
.
Konu ugurozer tarafından (10/01/2012 Saat 17:51 ) değiştirilmiştir.
Coşkun abinin dediklerine saygım var. Lakin siz de haklısınız. Ben arabayı sıfır haziran 15te aldım. 2.5-3 milyara yakın benzin parası verdim. ankaraya dönünce mecburen ben de serviste Landirenzo taktırmayı düşünüyorum. Araba bişey yakmıyor ama benzin çok pahalı bu memlekette.
Sizn honda da ne marka takılı?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri