hayırlı olsun .iyi günlerde kullanın
Printable View
hayırlı olsun .iyi günlerde kullanın
Hayırlı olsun Coşkun, şık araç, güle güle kullan...
abi hayırlı olsun güle güle kullan
sanırım su gibi benzin içer bu araç :)
Hayırlı olsun,kazasız belasız kullan...
Hayırlı olsun
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin..Neden dizelini çıkartmazlarki bu Honda nın..
Coşkun abi Hayırlı olsun... Allah'ım bizlerede nasip eder inşallah :)
abicim güle güle kazasız belasız kullan :) hayırlı olsun. maşallah
valla bir kaç kez denedim
vites d konumunda iken f1 fonksiyonu devreye girmiyor
ne zaman s konumuna alırsam o zaman aktif oluyor belki bir ayarı vardır bilemiyorum
ivmelenme konusunda haklısın uçurtma gibi ayağını gaza kapadığında hele hele devir yükseldikçe gelen ses insanı tahrik ediyor
konforuna söyleyecek yok dediğin gibi sanki otobüste yada chevrolet impala gibi yaylana yaylana gidiyor
yakıt konusunda daha öncede dedeğim gibi şehir içini ve dur kalk trafiği sevmiyor sanki ikinci bir motor devreye giriyormuş gibi tüketim 2 katı artıyor ama yolu bulduğunda 2000 -2200 devirde 5 litre civarı yakıyor 5 vitesin oranı bir hayli yüksek 2000 devirde 105 2500 devirde 130 km sürat yapabiliyor
ayrıca tüm mesaj yazıp iyi dileklerini ileten arkadaşlarada teşekkür ederim
Hayırlı olsun abi kazasız belasız...
Way yavrum hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin maaşallah .. yakıyor beee .. artık ankaraya gelirsin ;) bir siftah yaparık ..
hangisi geçerki acaba:Dbravomu vtecmi :D e bi kapışırsınız artık..:D
ule adı üstünde cıvık :D coşkun ben basmam der çok yakar.. :D
.
Hayırlısı olsun Coşkun abicim. Mükemmel bir araç, her zaman hayran kalmışımdır bu Japon malına.. ;)
hayırlı olsun aracıiyi biliyorum aynısı ortağımda var otomatikler arasında en tuttuğum araçtır...
hayırlı uğurlu olsun coşkun abi gp den vazgeçmişin abi.
abi hayırlı uğurlu olsun çok güzel araba maşallah. sana ne kadar geldi bu honda? bilgimiz olsun yarın öbürgün alırsak
Hayırlı olsun Coşkun, Allah kaza bela vermesin...