hayırlı olsun abi allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin...
Printable View
hayırlı olsun abi allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin...
hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah..
vay vay vay gerçekten çok güzel güle güle kullanın inşallah kazasız belasız gerçekten güzel ortalama yakalamışsın :)
Hayırlı uğurlu olsun Kazasız belsasız cezasız sürüşler dilerim
Daha önce de bahsettiğim gibi şehiriçi yakıt ortalamanız 8 lt ler civarı olacaktır ki bu çok normal bir değer hatta 9 lt ler bile benzinli ve hacimli bir araç için çok yüksek değil
Tekerinize taş değmesin :)
kazısız belasız inşallah
iyi seçim
hayırlı olsun, güle güle kullan
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah
Maşallah hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin
kazasız belasız cezasız sürüşler hayırlı olsun
abi hayılrı uğurlu olsun... Allah kaza bela vermesin... hayırlı günlerde kullanman dileğiyle...
Hayırlı olsun Coşkun abi, güle güle kullan...
Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah
coşkun abicim hayırlı uğurlu kazalardan belalardan ırak olsun..keyifle içine sine sine binersin umarım..benim de nıyetlendiğim ama yakıt mevzusu yuzunden alamadığım bir arac:/ kazasız belasız tekrar
hayırlı uğurlu olsun. güle güle kazasız belasız keyifli sürüşler.
Hayırlı,uğurlu olsun,eniştemde de var aynısı,gayet güze bir araç. :)
herşeyde bir hayır vardır diye boşuna demedik, yaptığın kaza hondayı alman için bir vesileymiş meğerse.. allah kaza bela vermesin abim güle güle kullan..
hayırlı olsun...
hayırlı olsun rampalarda ya da değişiklik yaparken s moduna almanıza gerekyok d modunda da kulakcıklar değişiyo gaza tekrar dokunana kadar bu da istediğiniz yerde istediğiniz vitese geçmenizi sağalayabiliyor.
ses sistemi gayet kaliteli ben de punto kullandım ondan kötü diill sizinaracın ayarlarında bir sorun olabilir.
frenler konusunda haklısınız puntonun frenleri çok hassas ve güçlüydü bu da ii ama tez abs ye giriyo, yalıtım yeterli fakat almanlar kadar diil ama konfor gerçekten süper, araba otobüs gibi fısfıs gidiyo yakıtta 1.6 lar ne yakıyorsa onu yakıyor ama 1.6 larda atmosferik olarak peşine yetişecek yok
hayırlı olsun gule gule kullanın bu arada plaka gpd. gpc olsaymış daha iyi olurmus :)
maşallah abi renk çok güzel otomatik vites ohh değme keyfine :) şu nickini değiştirelim vtec_coşkun olsun :D