69 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Çok kötü kaza yaptım

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Kadir K.
    kadoku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18/12/2006
    Yaş
    48
    Mesajlar
    1.291
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 ** 0178
    Edilen teşekkür: 436

    Standart Çok kötü kaza yaptım

    Geçen cumartesi Maltepe minibüs yolunda çok talihsiz bir şekilde yayaya çarptım geçen haftadan beri inanın o kadar kötü günler geçirdim ki ancak kendimi toparlıyabildim..

    Ana caddede maltepe minübüs yolunda sol şeritte yaklaşık 30-40 km civarında bir hızla seyir halinde iken sağda yolcu indiren park etmiş bir halde bekleyen 2 minübüs duruyordu minübüslerin hizasına geldiğim anda aradan bir kız çocuğu koşarak yola önüme fırladı hızım çok fazla olmamasına rağmen o kadar ani birşekilde karşıma çıktı ki çok sert bir fren yapmama rağmen talihsiz bir şekilde yayaya çarptım, düşmenin etkisi ile kız başını yere vurunca beyinde ödem oluşmuş onun için ağır bir ameliyat geçirdi, 2 gün yoğun bakımda kaldı çok şükürki şimdi hayatı tehlikeyi atlattı, çocuk hayata dönünce inanın bende yeniden hayata döndüm dün de hastaneden taburcu oldu, trafik tutanağında kusur tamamen yayada görünüyor bende hiç bir kusur yok ama bir çocuğun hayatı söz konusu olduğu için vicdani olarak çok büyük rahatsızlık duyuyorum kendimi ancak toparlayabildim ama hayatım boyunca unutamam, inanın arabadan o kadar çok soğudumki, şimdi satmayı düşünüyorum.

    İnşallah böyle talihsiz olayları hiç kimse yaşamaz Allah hepimizi böyle kazalardan korusun
    Konu erdiyilmaz tarafından (08/09/2007 Saat 14:46 ) değiştirilmiştir. Sebep: smiLey

Benzer Konular

  1. İyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum,bir garip kaza
    aykut_1914 tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 30
    Son Mesaj: 08/01/2012, 03:27
  2. Sabah kötü bir kaza gördüm (resim)
    onn.off tarafından Serbest Kürsü forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 12
    Son Mesaj: 22/09/2011, 12:25
  3. Kaza yaptım :(
    JuDaSs77 tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 136
    Son Mesaj: 17/09/2010, 19:02
  4. Kaza Yaptım
    ozerc tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 29
    Son Mesaj: 24/11/2008, 00:43
  5. Kaza yaptım!!
    ritimsiz tarafından Servis forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 18
    Son Mesaj: 12/11/2008, 00:19

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com