Geçen cumartesi Maltepe minibüs yolunda çok talihsiz bir şekilde yayaya çarptım geçen haftadan beri inanın o kadar kötü günler geçirdim kiancak kendimi toparlıyabildim..
Ana caddede maltepe minübüs yolunda sol şeritte yaklaşık 30-40 km civarında bir hızla seyir halinde iken sağda yolcu indiren park etmiş bir halde bekleyen 2 minübüs duruyordu minübüslerin hizasına geldiğim anda aradan bir kız çocuğu koşarak yola önüme fırladı hızım çok fazla olmamasına rağmen o kadar ani birşekilde karşıma çıktı ki çok sert bir fren yapmama rağmen talihsiz bir şekilde yayaya çarptım, düşmenin etkisi ile kız başını yere vurunca beyinde ödem oluşmuş onun için ağır bir ameliyat geçirdi, 2 gün yoğun bakımda kaldı çok şükürki şimdi hayatı tehlikeyi atlattı, çocuk hayata dönünce inanın bende yeniden hayata döndümdün de hastaneden taburcu oldu, trafik tutanağında kusur tamamen yayada görünüyor bende hiç bir kusur yok ama bir çocuğun hayatı söz konusu olduğu için vicdani olarak çok büyük rahatsızlık duyuyorum kendimi ancak toparlayabildim ama hayatım boyunca unutamam, inanın arabadan o kadar çok soğudumki, şimdi satmayı düşünüyorum.
İnşallah böyle talihsiz olayları hiç kimse yaşamaz Allah hepimizi böyle kazalardan korusun![]()
Yer imleri