Sözünüz bana ise cevap yazayım
Benim yazılarımda vw yi öven fiatı kötüleyen bir cümle varsa yazın üzerine konuşalım Benim grande punto aracım vardı sattım ve golf aldım Ama hala eniştemde ve yakın birkaç akrabamda punto varki ben her yazımda özellikle eleştirdiğim konu 2007 modelde mevcut olan özelliklerin 2011 de çalınmış olması idi ki bu konuda onlarca başlık ve şikayet var
300 lerde olan mesajlarımın istediğini taratın bakın bakalım vw yi övüp fiatı ne zaman kötülemişim
Bir arkadaşımız vw bora ile ilgili merak ettiği konuyu burada başlatmış ise 2 tane bora kullanmış birisi olarak bırakında gp kullananlar kadar mesaj yazayım Vw golf ile ilgili birisi başlık açıp soru sorduğunda bırakın 2 tane golf kullanmış ve hala kullanan birisi olarak sizin kadar söz hakkımız olsun
Bravo konusunda araç olarak hiçbir zaman yorum yapmadım Yorumlarımın hepsi piyasadaki ölü alım-satımı ile ilgilidir
Vw cilere marka fanatiği diye yazdıklarınızdan size anlamsız bir çılgınlık diye gelenler insanların güven duymasından başka birşey değildir Siz nasıl ki yine gider evo alırım diyorsunuz bu da sizin fiat markasına ait güveninizi simgeler ama saçma sapan bir şekilde takım tutmak veya fanatikliği diye adlandırılmaz Sözlerinizden dolayı asıl fanatik olan sizsiniz ve vw ye karşı sizde de birçok arkadaşta olduğu gibi kompleks oluşmuş durumda Birisi vw nin adının yanlışlıkla yazmasın yeterki fanatik diye başkalarına kızanlar hemen atlayıveriyor demediğini bırakmıyor
Foruma düzenli bir şekilde girip mesaj yazmam bu forumun sıcaklığından dolayıdır Fiatı olmayan bu forumda ne arıyor gibi bir sonuca çıkan cümleleriniz tam anlamıyla hayal kırıklığı Forumun süper moderatörü coşkun bey gp yi satıp honda civic aldı Söyleyelim Coşkun Beye artık o da foruma girmesin Hiç arabası olmayanlar veya başka marka araç kullananlar ya da gp kullanıp satanlar buralara uğramasın siz bir aile oluşturun ya da forum yönetimine söyleyin üyeliklerimizi iptal etsin Burada punto kullanıp satan binlerce mesajı olan fakat yeri geldiğinde fiatı öven yeri geldiğinde de fiatı eleştirenlerde var Söyleyelim onalarda çıksın gitsin forumdan ya da söyleyelim olumlu sözler yazacaklarsa kalsınlar olumsuz yazacaklarsa hemen terketsinler
Ayrıca vw forumları başta olmak üzere birçok forumda üyeliğim ve yazılarım var Son aracımı alma zamanında vw golf/jetta, honda civic, toyota corolla, opel astra ile cidi ciddi ilgilendim ve forumlardan aklıma takılanları sordum ve yanıtlarımı aldım Zannetmeyin ki o forumlara girip o kişilerin araçlarını kötülüyorum Vw forumlarında sadece araçlarımızı sevdiğimizden mi bahsediyoruz sanıyorsunuz Hiç kimse Doğuş oto yu servisleri araçların kronik sorunların yazmıyor mu sanıyorsunuz Bakın eski mesajlarıma vw ye her türlü olumlu görüş yazmama rağmen dsg otomatik vitesin sorunlar yumağı olduğunu ve kesinlikle alınmaması gerektiğini onlarca kez yazdım Fsi motorlarla ilgili hep olumsuz görüş belirttim Kendi aracımda vw nin en tutulmayan hantal kabul edilen 1,6 102 bg motoruna sahip Nerede konusu geçse vw li olsun olmasın herkes bu motoru eleştiriyor ama ben soranlara kendi yorumlarımı söylüyorum Benzinli binerin diyenlere tsi lpg düşünürüm diyenlere mpi motor diye yazıyorum Benim aracımı ve motorumu istedikleri kadar kötülesinler bende bir kompleks oluşmuyor ve aracımı seviyorum
Yer imleri