1-2 güne kadar 3-4 kuruş daha zam bekleniyormuş bugün akaryakıt istasyonunda muhabbet arasında geçti..
yakışır memleketime....
Keyif BMW'Dir...
1-2 güne kadar 3-4 kuruş daha zam bekleniyormuş bugün akaryakıt istasyonunda muhabbet arasında geçti..
her zam haberinden sonraki geçici kısa zamanda unutulacak tepki ve veryansınlar.... ben zamdanda bu muhabbettende sıkıldım...
Bizim için mantık biz nasılsa 50 liralık alıyoruz.Zam bizi etkilemiyor.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
benzin 10 lira da olsa rahatlamaz bu istanbulun trafiği... demek ki herkeste para var ki milyon tane araç trafikte her an..
Düzgün toplu taşıma olsa...
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
bu yılbaşında 5 TL. 'yi bulmazsa öpün beni
Ah be bende hep aynı şeyi düşünüyorumda iş yerim şehrin 13 km dışında işim gereği müşteri ziyaretide yapmam gerekiyo eğer yapmazsam kazanç olmuyo her an araba tepesinde olmaktan bıktım bende ki zamlardan artık iyice bunaldım olsun yapacak bişey yok her koyun kendi bacağından asılır demekten bu hallere düştük eskişehir merkezi yürümeye elverişli olmasına rağmen şehir içi araba kaynıyo geçenlerde apartman toplantısında herkes 2. araçlarını dışarıya çıkarsın otoparkımız doluyo dendi düşünün ne durumdayız...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri