Ben bayramdan önce istanbula bayram seyahati için gitmek için Navitech, QX-B432 Primo, 4.3 inc serisini aldım ve hiç bilmediğim istanbulda onun sayesinde varış noktalarına noktası noktasına gittim ve çok memnun kaldım fiyatıda hepsiburada da 208 lira civarında ben gerçi burada bir alışveriş merkezinden 239 liraya aldım ve çok memnun kaldım ekran büyüklüğü yeterli dokunmatiği emsallerine göre güzel ve kullanışlı yukarıda da arkadaş tavsiye etmiş fakat tek fark sanırım 5 inç ve aralarında ki fiyat farkı 40-50 lira daha fazla sadece ekran boyutu oda benim için bence önemli değil tabi ekran çok daha büyük olsun diyorsan onu da alabilirsin ama tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle ya pranha al yada navitech ama şunu da söyliyeyim geçen hafta ben cihazı alırken alışveriş merkezindeki görevli bana pranhayı ta sattık fakat 10 cihazdan 6 sı geri geldi çünkü cihazlar çok narin yapıldığını ve ufak bir darbe yada düşme sonucunda hasar alarak bozulduklarını söyledi onun akabinde navitechler de çok nadir sorun yaşadıklarını ve bu cihazı almamı tavsiye etti ve de hiç tereddüt etmeden aldım cihazın sadece tek kusurunu gördüm oda ekrann da yolu tarif etme esnasında 30 metre kala bir dönemece yaklaşırken 100 metre kaldığını söylüyor ve bazen sola dönülmesi gerektiği yerde sağa dönün diyor fakat ekrana bakarak hareket ederseniz yanılmıyorsunuz çünkü ekranda ki gündüz mavi olan gecede yeşil olan çubuklar çok doğru gösteriyor ama dediğim gibi pran hadaki igo-8 i de çok övüyorlar bizim yeni nesil navitechler igo-primoyu kullanıyorlar belli ki igo -8 daha iyi fakat dediğim gibi pranhalarda arıza olasılığı yüksek ama alacaksan ya pranha yada navitech derim,saygılar.