Alıntı *C@N* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Teste tamamen katılıyorum Çok objektif çok başarılı olmuş arkadaşa tebrikler.Teste çıkmadım fakat corsaları bayide inceledim.Arkadaşın alattıklarına birebir katılıyorum.Bence corsanın tek artısı iç mekan kalitesi.Ama donanım olarak inanılmaz vasat.Bizim gplerin activlerinin bile sunduğu donanıma corsada bir sürü ekstra sayesinde ulaşabiliyorsunuz.Ve ne oyunları var yok efenim işte üst donanım alırsanız yol bilgisayarı olabiliyo en altında o yok işte yol bilgisayarı artı 1 milyracık o artı bu artı derken bizim 24 e aldığımız donanım seviyesi corsada 32-33 e çıkıyor.Ve bence asla deymez...

Ama alıntı yaptığım arakdaşımda senin kullandığın eski corsa ama 2006 olanlar tabiki kötüdür.Yenileri iyi
arkadaşlar bence ople de çok büyük bi yanıltma taktiği var sanki gplerimiz corsaya göre daha pahalı gibi bi izlenim var insalarda... ama corsa düzünde nerdeyse hiç bişi yok... ve her vtaktırdığın aksesuar sana maliyet olarak geri dönüyo... ve benm 30000 ytl ye konfor paketli dynamic 2007 model gpim var aynı donanıma ulaşması için 33-34 milyar para vermesi gerekiyo bence bu kandırmacadan başka bişi deil hem arabaya 28 milyar vericem hemde yol bilgisayarıda olmayacak... ayıp bence...