Hayırlı olsun. GP'den sonra çok sert direksiyona hazır olun, 65 yaşındaki Pederin 2011 A6 direksiyonu bile bizimkilerin yanında çekilmez kalıyor, Civic ile iyi kaslar sizi bekliyor...
Hayırlı olsun. GP'den sonra çok sert direksiyona hazır olun, 65 yaşındaki Pederin 2011 A6 direksiyonu bile bizimkilerin yanında çekilmez kalıyor, Civic ile iyi kaslar sizi bekliyor...
çoşkun iyi günlerde kullan allah kaza bela vermesin.yorum yok herkesin tercih ettiği araç her zaman en iyi aractır iyi günlerde kullanman dileğiyle iyi bayramlar
fiko
“Böcek olmayı kabul ediyorsanız ezildiğinizde AĞLAMAYACAKSINIZ
Hayırlı olsun abi... Güle güle kullan allah kaza bela vermesin... Hondacılarla işimiz olmaz artık sen git honda forumunda bilgilerini paylaşForumumuzda fiat araba kullanıcılara öcüüü gözüyle bakıyoruz...
işin şakası öpüyorum seni patron... Islatalım
![]()
hayırlı olsun Coşkun kardeşim, kazasız belasız, ağız tadıyla kullanman dileğiyle.
hayırlı güzel seçim olmuş abicim
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
arkadaşlar aynı aracı denedim almadan önce sakin kullanımda 6litre civarı tüketim oldu
direksiyon konusuna gelince ben kamyonculuktan gelmeyim kaslarım duymaz bile
kamyon tır direksiyonundan
bu arada stıcker mutlaka olacak arka camda tanırsınız artık
araç teslimi maşukiye buluşmasına yetişirse gelicem mutlaka
torku düşük olduğuna katılmıyorum 4200 devirde 155 nm iyi bir değer bence
honda forumuna yoğun talep var ama ben gemiyi terk etmem
hiç bir yere gitmiyorum taki siz kovana kadar
benim için otomobil araç arkadaşlık dostluk asıl amaç
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
cansın sen, gemiyi kaptan hiçbir zaman terk etmez...Maşukiyeye yazdım ozaman ismini
![]()
![]()
Konu WiSTaRiA tarafından (29/08/2011 Saat 19:15 ) değiştirilmiştir.
hayırlı uğurlu olsun kardeşim de birşey soracağım cuma günü noter falan açık mı?
hayırlı sürüşler olsun. sakın honda forumlarda bizi unutma![]()
Hayırlı olsun
vtecçoşkun oldun abikazasız belasız hayırlı olsun...
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
Coskun moderatorluk gorevinden alinip siteden uzaklastirilman icin yazi verdim yonetime hadi hondaTR.com a![]()
Hayirli olsun kardesim guzel gunlerde gule gule kulan kazsiz belasiz...
Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin. Otomatikleri biraz çok yakıyor ama abi sen ayarlarsın bişeyler.
Coskun abıcıgım sımdıden hayırlı ugurlu olsun Allah kaza bela vermesın.
Coşkun, hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız, iyi günlerde kullan...
cuma günü noterler çalışıyor diye söylendi bana
bu arada asıl bombayı unutuyordum
aracın plakası ne olsa beğenirsiniz
34 GPD 03 şahsen bana çok şşey çağrıştırıyor
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
vay vay vay plaka ayrı güzel olmuş![]()
Şimdiden hayırlı olsun abi kazasız belasız.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Hondacı olduysan burayı terket artıkhonda buluşmalarında görüşürüz senle artık dogru bir karar verip güzel bir araç almışsın ama 32500 vermişsin ben sana bizim o arkadaşın hondasını alalım demiştim 2010 model makyajlı kasa otomatik + sanrouf + f1 vites double cd çalar park sensörü daha 16000 kmde fiyatıda 39000 liraydı ve rengide BEYAZ ful+ful bodykit var araçta keşke bunu düşünseydin arkadaşım senin için iyi olanını düşünürüm bunu bilirsin neyse hayırlısı olsun diyelim allah kaza bela vermesin güle güle kullan. iyi bayramlar herkeze...
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
resimleride bekliyoruzdetaylı bi temizlik bi cila falan sonra güzel resimlerle bekleriz
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri