geçmiş olsun, emanet olayı gerçekten çok riskli, geçen sene çok yakın bir arkadaşım emanet aldığı arabayla kaza yaptı kendi vefat etti, çarptığı yaya vefat etti, araba yabancı plakaydı.. neyse yani mala gelsin cana gelmesin, geçmiş olsun![]()
geçmiş olsun, emanet olayı gerçekten çok riskli, geçen sene çok yakın bir arkadaşım emanet aldığı arabayla kaza yaptı kendi vefat etti, çarptığı yaya vefat etti, araba yabancı plakaydı.. neyse yani mala gelsin cana gelmesin, geçmiş olsun![]()
geçmiş olsun,
detaylı foto çekin faturayı saklayın.
2000 TL de şöforden talep etmek hakkınız.
Daha fazlasını istemek olmaz, sonuçta siz de hatalısınız. Arabayı emanet vererek belki geleceğinizi riske attınız, devletin malına zarar verse ocağınız söner ödeyene kadar, yayaya çarpsa direk suçlu sizsiniz.
Devrini veremediğim (daha doğrusu sözünü tutmayan ahlaksız halamın oğlunun almadığı) bir arabam vardı ve 2 avukata ayrı ayrı danıştım ne yaparsanız yapın suçtan kurtulamıyorsunuz. En son devir masraflarının üstlendim, alacağımdan da vazgeçtim biraz da hır gür ile halamın oğlu devrini aldı.
Bir daha tövbe başkasına iyilik yapmak..
Tekrar geçmiş olsun..
Geçmiş Olsun Ama Çok Sıkıcı Bir Olay Onun İçin Emanet Araba Hayatta Vermem. 5000 Lira ALabiliosan Al Masrafın 2000 Felan Olur Ama Değer Kaybı Kafadan 3000 ...
tolga kardeş herkesin dediği gibi bencede aracını servisten al hem bayramda araçsız kalmazsın hemde bayram ertesi aracını dışardaki bi kaportacıda çok ucaza halledersin servitekilerin dediği gibide dalgalanma yapmaz
Dedem at, avrat, silah emanet edilmez derdi.
Servıse verdık bı kere ınsallah bu cuma cıkar bayramda arabasız kaldık bayramda eve kapandım kaldım. Aracı servısten almak benım ıcın aptallık olucak cunku arabaya vuran motorlunun babası masrafları karsılayacak. Adam otekı turlu yan cızer falan dıye sevıse goturdum bıde daha bır yıl bıle olmadı arabayı alalı. Boyada sorun cıkarsa kafasını agrıta bılecegım bı yetkılı mercı var ondan dolayı. Sanayıde yaptırsam yaa carpan dansozluk yapıcak ya da sofor cıddıyetın oldugu yerde hata olmaz mantıgı dırek satıcaktım arabayı aslında ama soforle karsı tarafı saglam bulmadıgım ıcın guvenmedıgım ıcın satmadım. Onlarda para yok adam dusunsene 1000 tl lımıtlı kredı kartıyla 3100 tl cekmeye calısıyor red oluncada da kart gecmezmı 3100 tl dıyor karta bolelelım ben yavas yavas oderım dıyor kaportacıya yaptırsam saglıklı olmıyacagını dusundum adamlar paranın tamamını alamayacagı ıcın bastan sagma yaparsa olmaz... Insallah bu kadar kafam agrıdı sonunda kaffam agrımaz hayırlısıyla arabamı servısten alırım...
Evt Çok Doğru Bir Karar Çeksin Tabi...
Çok geçmiş olsun.Umarım en az zararla bu işten kurtulursun.
2002 ALBEA
2011 BRAVO T-JET
2008 GP T-JET
2011 ALFA ROMEO MİTO QV
Merhaba Bayramın mübarek olsun .
Aynı olay 2002 yılında benim başıma geldi, bende senin gibi servise gittim tabi araç kaskolu bir masraf çıkardılar ogün atıyorum 500 lira dediler . Niye bu kadar fazla dedik , Ya tek kapı nekadar dedim 150 lira dediler bu rakam neden artıyor dediğimizde kem küm ettiler.
Benimde aynı senin gibi sağ tarftan vurulmuştu benim biraz da ha fazla idi ki : Araçı servisten aldım sanayiye götürdüm düzgün bir usta buldum kısa zamanda araçımı yaptılar ve teslim aldım ve engüzeli hiç bir parçası da değişmedi.Sen bilirsin ama dediğimizi dinle derim .Servis senin araçını düşünmez çünkü parça değiştirecek .yazık değişecek parça yok arabanda.
sağlam usta varsa bildiğiniz servise hiç boşuna gitmeyin. kaporta işlerinde servis direk değişim yaparak en yüksek masrafı çıkartıyor... kısaca pireyi deve yapıyor.
motorcu çocuk ve ailesinin durumu iyi değilse sadece arabanın tamir masraflarını alın. arabanın değer kaybı hesaplanabilir birşey değil 5 yıl sonra satsan belki emsallerine göre değer bile kaybetmez ama şimdi satsan ... tl kaybın olur vs vs. kaza her zaman olabilecek bişey durumu telafi etsin yeter.
hiçkimseye aracınızı ödünç vermeyin. şimdi ahmet benden aracı alsa ben onun yapacağı her türlü kazayı göze alarak veririm. yaparsa da canı sağolsun.
arabanızdan daha çok değer vermediğiniz insanlara aracınızı teslim etmeyin...
Çok geçmiş olsun....Sizinle aynı kaderi paylaşıyoruz bu bayram...Benimde gözüm gibi baktığım aracıma ben ana cadde üzerinde seyir halindeyken ara sokaktan çıkan bir araç sağ taraftan vurdu...Benim aracımın hasarı yanında sizinkinin gerçekten hiç bir şeyi yok...Bende aracımı BİRMOT BEYLİKDÜZÜ'ne bıraktım...ve masrafı baya bir var yani...cuma günü hasar işlemleri için orada olacağım umarım yetkili servis olarak çektirdiğim BİRMOTTA beni düşünür..ve aracımı sadece çamurluk değiştirip diğer kısımları ise kaporta da düzeltme işlemi yaptırarak çıkartabilirim...Tekrardan geçmiş olsun...
Konu gousto tarafından (31/08/2011 Saat 01:29 ) değiştirilmiştir.
Insallah cuma gunu benım arac cıkarda alırım suanda evde hapıs hayatı yasıyorum. Memleketıme gıdemedım... Bızde aracsız kalarak cezamızı cekıyoruz...
bileyimki babam isteyecek ona bile vermem aracı emanet malın canı burnunda oluyor sana cok cok geçmiş olsun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri