geçmiş olsun acil şifalar...![]()
TSİ Jetta.
Konu 34ozkankurtuldu34 tarafından (26/08/2011 Saat 02:15 ) değiştirilmiştir.
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Geçmiş olsun Meriç arkadaş takas demiş doğru demiş.Pek çok hastanede farklı bir kan grubuda olsa verince istediğin kan grubunu veriyorlar.
tayfun ben gelir alırım arkadaşım hiç sorun degil bakalım ugraşıyoruz hala bir kaç ünite lazım oldugundan tüm imkanları zorluyoruz çalıştıgım şirkette ki personel kan grubu listelerine de baktıracagım yarın ama tedavi uzun sürecek ve sürekli kana ihtiyaç olacak sanırım arkadaşlar ilgisiz kalmayın çevrenizdekileri de soruşturun allah rızası için...
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Askeriye ve emniyet teşkilatınıda bir yoklayın.Tanıdıklarınız varsa..
Ömer teşekkürler bir arkadaşımın asker yakınları var hiç aklıma gelmemişti dogrusu akıl akıldan üstündür dememişler boşuna eyvallah...
Ama arkadaşlarda ilgi gösterirlerse daha çabuk yardımcı olmuş oluruz ilginizi bekliyorum arkadaşlar...
kardeşim hastane kahve cafe karakolları dolaş ve büyük askeri biriliklerde özellikle mutalaka vardır gidin sorun iyi niyetli bi komutana derdini anlat yardım eder mutlaka
bunları illa yoklayacagızda formdan da yardım bekliyorum ulaşmak daha kolay olacagı için bu dediklerinizi yakınlarına ilettim umarım yardımcı olabilcek birileri çıkar bu kan grubunu taşıyan...
özkanCıgım naptın kanı bulabıldınmı?
Arkadaşlar sadece bir kişi bulabildim formdan hüseyin arkadaşımız ama bir kaç ünite kan lazım olacak bu nedenle ilgi ve alakanızı bekliyorum çünkü hastamızın vücudunda ki tüm kan degiştirelecek lütfen ilgi biraz arkadaşlar...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri