selenia iyidir.abarthlarda bile selenia kullanılır neden kullanmak istemiyorsunuz anlamadım sonuçta garanti kapsamında değişiyor.selenia istemiyorsanız opet sorun opetlerde güzel
selenia iyidir.abarthlarda bile selenia kullanılır neden kullanmak istemiyorsunuz anlamadım sonuçta garanti kapsamında değişiyor.selenia istemiyorsanız opet sorun opetlerde güzel
Selenia istenmeyişinin bir sebebi olarak Türkiyede raflarda satılmadığı içindir diye düşünüyorum. Bir de çoğu zaman teneke içinde satılması galiba insanlarda kalitesizlik izlenimi uyandırıyor.
Sıkıntıdan selenia hakkında epeydir yabancı siteleri kurcalıyorum. vardığım sonuç şu : yağ kaliteli. İtalyada arabaların yarısından fazlası bu yağı kullanıyor. Ayrıca bu markanın tam sentetik olsun yarışlar için olsun her çeşit yağı var.
aynen abi benim facede italyan arkadaşlar var abarth olanlara sormuştum selenia kullanıyoruz bizim burada genelde bunu kullanırlar diyen olmuştu.ama dediğin gibi ülkemizde raflarda pek satılmamasından dolayı kaynaklanıyor ama o arkadaşa sormuştum multijetler için selenia kullanman daha iyi dedi çünkü biz burda abarthlarda onları kullanıyoruz demişti.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri