Aracınız hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.Gp yi ararsınız gibime geliyor ama neyse siz memmunsanız alınmış bir araç için yorum yapmak yersiz olur.
Araç fsi değil mpi motor diye geçiyor
Benzinli araca binmek konusunda size tamamen katılıyorum
Bu motor mpi motor 1,6 102 bg 8v Vw nin lpg uyumlu tek motoru Muhtemelen benim gibi düşünüp lpg dönüşümü yapacaktır
160/170 ile gidip denediniz mi yaktınızı?
1,4 tsi lar 122bg 16v, 1,2 tsi lar 105bg 8v
Konu ozay06 tarafından (17/08/2011 Saat 22:10 ) değiştirilmiştir.
Aracınız hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.Gp yi ararsınız gibime geliyor ama neyse siz memmunsanız alınmış bir araç için yorum yapmak yersiz olur.
Ben mart ayından beri kullanıyorum 2. el almıştım Lpg dönüşümü yaptırdım En son ölçümüm şehir içerisinde 0,21-0,22 tl şehirlerarası 0,17 tl
Benimde hayalim Golf 5 TSİ 140 beygirlik olandan. Bence vw de tsi hariç motor almak bence çok yanlış. (Sıfır için konuşuyorum) Arasında 3 bin lira gibi bir rakam var ama sonuna kadar değer Tsi Mpi motora göre çok çok az yakıyor.. Performansta cabası tabiki..İnşallah bende hayalime kovuşurum.
Sizede hayırlı olsun..
hayırlı olsun, kazasız belasız...
hayırlı olsun ben de aracımı satmayı düşünüyorum ilerde Dizel C4 sedan almaya kararlıyım...Görünümü çok hoşuma gitti.
Bende zaten sizden farklı düşünmüyorum Lpg düşünen birisi gider 1,6 102 alır benzinle binerim diyende kesinlikle 1,4 tsi alır Ben benzinli araca hiç binmediğim için tsi almadım Dizel golflerde zaten uçuk rakamlarda Ama benzinli araca alışmış olsam 1,6 102 nin yüzüne bile bakmazdım
şöyle diyim ben size aracın zaten 2 yıl normal garantisi var kaskoyu vw genden yaptırınca 1 yıl daha geliyor 2 yılda eksta ucretle garanti uzatılıyor eder 5 yıl şimdi kalkıpda araca lpg taktırırsam garantiden olmuş olucam city modu yüzünden hepimizin ağzı bikere yandı zaten benzer sorunlar olmasın diye garantiyi bozucak hiç bir sey yapmicam
ikinci olarak evet haklısınız tsi motor dururken bu alınmaz ama aralarında en az bi6 bin tl fiyat oynuyor ki buda en kötü bir araba parası daha demek pederede biraz insaf etmek lazım diye dusundum
araç 8v ama gidişi ve yol tutusu verdiği güven ve konfor tartışılamaz gibime geliyor meseala 120 ile giderken gp de direksiyonu ani sekilde seri halde sağ sol yapın araç hemen savrulmaya kalkıyor ama bu araçta oyle bir sorun olmuyor yani makaslarda ve virajlarda araç gayet sağlıklı surus yasatıyor.
bide abt tuning işlemleri yapıldıktan sonra araç gp yi bile gerisinde bırakıcak gibime geliyor
Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin.
kartaşa gittim geçenlerde adamlardan paramla abarth ön tampon istedim bana 2 ay bekle dediler vw de böyle bir sorun yok r modeli ve gti modellerinin türkiyede satışı var cunku ve hemen hemen orjinal tampon parasına bir satış
aracınız hangi model yani trend mi comfort mu hige mı birde sıfırmı almıştınız neye mal oldu teşekkürler...
Hayırlı olsun aracınız.Sorunsuz bir motor ama performans olarak beklentilerin aşağısında kalıyor.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri