şu yaz bitmeden halletseydik şu işi
Slm arkadaşlarım.
Spike dostumuz yeni basılacak t-shirtler için yeni tasarım yapacak.
tasarımı burada önerilerinize sunmak istiyoruz.
sizlerin görüş ve önerileri doğrultusunda üzerinde değişiklikler yapılarak baskıya
girecek son şeklini oluşturacağız.
bilginize.
şu yaz bitmeden halletseydik şu işi
arkadaşlar slms önceki t shirt tasarımı aceleye gelmişti tasarım olarak bu sefer bol bol vaktimiz olduğu için istekleriniz doğrultusunda bir şeyler çıkartmak istiyorum (tabii tasarım kurallarına ve görünüşe özen gösteererek)
yani yapmaya çalıştığım tasarım crazy ninin tişörtlerine yakın bişi olcak.
ben ilk etapta arkaya bi punto düşündüm ama karara veremedim nasıl olacağına normal bi punto mu olsin modifiyelimi abarth mı yoksa radicale mi
Abarth iyidir, uyar.
abarth bence de.
yanlız çok abarthmayalım değil mi
ıyyyyy çok iğrenç espri kırığı oldu bu yaaa
yalnız abarth koyursak akrebide koymak lzm
ona göre
gerçi abarth benimde işime gelir büyük fotoları bulunuyo
amam yinede siz fikrinizi söyleyin
modifiyeli bir GP olabilir mesala
bülentin aracı olur kapılar şöleee havada yan çapraz profilden
altında site adresi
öndede tam ortada bir akrep sağ kolda büyük bir GP yazısı,sol kolda varsa sponsorun küçüçük adı
bülent abinin arabası d olabilir amam olaya bireysel yaklaşmış gibi olmazmıyız ayrıca kollara bişi düşünmedim ama olabilir
tarzımızı crazy tarzında yapalım bence ön taraf sade olabilir arkada kocaman bi resim yada tam tersi
arkadaşlar bu sefer daha iyi bi iş çıkacak standart bi çalışma yapılmayacak her bedene göre ayrı çalışma yapılacak daha özenli olcaz
Konu Linos tarafından (25/05/2007 Saat 12:05 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!
cahilliğimi mazur gör kardeşim ama crazy tarzı nasıl oluyor
bileyimde ona göre yardımcı olmaya çalışayım
gp nin standartlarının dısına cıkılmasa bence ıyı olur cünki GPorjınal
bence ok
al arkadaşım crazy dediğim tarz bu ama puntolu versiyon olcak tbii aynısı diiil deişik varyasyonlarda olabilir. ne bilim sol çaprasda punto arkadaalevler fln yada geri planda dev bi takometre gibi bişi bilmiyom daha şekillenmedi kafamda yardımlarınızla yapçaz inş.
https://urun.gittigidiyor.com/Crazy-...0QQidZZ4638447
standartlar ozanım.
ama geçen seferkiler t-shirt sandık ama bady çıktı biliyorsun.
biz ihtimal dahilinde hesabımızı sağlam yapalım istedik.
sağolsun polata bir iş yaptırdık.
adam o işi yapana kadar forumda yazıp duruyordu.
şimdi ne sesi çıkıyor ne soluğu.
bu kez işimizi sağlama alacağız.
Muratım, standart ölçüler bunlar.
bunlar üzerinde hemfikir olalım.
geçenki faciayı yaşamak istemeyiz hiçbirimiz.
bu kez t-shirtlerin dikimini de baskısını da sağlam bir yere yaptıracağız.
öyle abidik gubidik iş olmayacak
[QUOTE=spike;77081]ya arkadaşım takma kafayı bölee şayleri
ajansdayım acele acele yazıyom her yerimden ter çıkıyo dikkat etmiyos ne yazdığımıza fazla ama yanlış anlaşılmak istememe kardeşim ayıpsın özür dilerim[/QUOT
peki öyle diyorsan öyledir
genede teşekkür ederim
t-shirt içinse mesela normal bir GP olsa arka yüzde ama bir engebeli yoldan çıkarken bir teker havada hemen altında şimşek şeklinde GP yazsa ama G ve P nin alt uçları yere düşen şimşek şeklinde önde olmazsa olmaz bir akrep büyükçe ama tam ortada, etrafında site adresi akrebin üstünde soldan sağa oval biçimde...
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri