Bende merak etmiyor değilim ?
Otomatik kararan dikiz aynasının ışığı arabayı her çalıştırdığında s&s gibi aktif.İlla bunu kapatmak gerekiyor. Yok mu bunun istenildiginde devreye alma gibi kolay bir yolu?
Bende merak etmiyor değilim ?
Bunu neden kapatma hissi duydunuzki? Benim her aracımda vazgeçilmez donanımımdır.
valla bende alırken araba mylifeda bu aynadan yoktu sonradan taktırabiliyormuyuz acaba italyada ebayde aradım bulamadım.
Aslında güzel bir donanım ama kararan olmayan dikizleride karartmak mümkünaynanın altındaki düğmeyi kendinize çekip ayarlarsanız ışık yansımasının azaldığını görürsünüz..
bravoda bu özellik yok çok ilginç nasıl olurda bundan kaçarlar anlamıyorum... Bende aynanın altındaki düğmeyle karartıyorum aynayı![]()
BY Turbo SPORT 150 HP
BY Turbo SPORT 150 HP
Bu özelliği neden kapatmak istediğinizi ben de anlamadım ama ille de kapatacaksanız düğmesine basıp kapatabilirsiniz?
Dediğiniz submarine light değil mi?
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Siz söyleyince hatırladım orda ışık olduğunu hiç farkında bile değilimO kadar rahatsız edicek bişi değil aslında ama... Rahatsız ediyosa tek çare her binildiğinde kapatmak gibi gözüküyor...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri