Alıntı fraust Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bebek araban hele bastonsa sığar.
Benim normal bebek arabası ve sığıyor .
ama bavul tarzı bişey ile birlikte biraz zor sığar.
en alta hiçbişey koymadan sadece bebek arabasını koyup üzerine bavulu yerleştirebilirsin belki ama biraz zorlanırsın.
sağına soluna da başka şeyler yerleştirebilirsin.
pandizot un camı kapatmasına razı olursan aslında sığabilir. ama denemekmlazım. bavulun boyutunu falan da bilmek lazım.
bu aksam bi foto çekip eklemeye çalışırım.
İlginiz için teşekkür ederim,burada gerçekten çok samimi paylaşımlar yapılıyor,gerçekten çok sağolun.Bebek arabası benim baston tipi ve katlandığında 105 cm uzunluğunda.
Açık hali şu şekilde:


Katlandığı zaman şu şekilde baya bir küçülüyor.


Ölçüleri:
Katlanmış hali ile boyu: 105cm.
Boy olarak sığarsa, yani bagajın uzunluğu 105 cm den fazla ise en olarak 20 cm yer kaplamıyor benim araba,ben de inşallah alacağım bu araçtan.
Aracın bagajının en ve boyunu da ölçebilirseniz çok sevinirim.

İlginiz için çok teşekkür ederim tekrardan..



Alıntı Electra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşım bavul demişsin ama bildiğimiz büyük bavuldan bahsediyorsan pandizotu kaldırman gerekecektir. Ben bu fotoyu çektiğim gün bagajda; katlanmış bebek arabası, hanımın bebek malzeme çantası, benim spor çantam ve 2 migros poşeti vardı. Puntonun bagajı idealdir, için rahat olsun.
Paylaşım için gerçekten çok sağolun,içime su serptiniz.Çok teşekkürler..