Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
45 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Durup dururken bi aracı neden çizerler....

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    e ko
    shellcininabisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 277

Alıntı ykaya1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim aracın şu an kaput ,sol ön kapı astar gözükecek şekilde çizik.Aracı ikinci el boyasız ve çiziksiz aldım.Fakat ne kadar esirgersediysem zaman geçtikçe mutlaka bi yerleri bi şekilde çizildi.Ben çizikleri hiç ellemedim öylece duruyor.Zaten aracın temiz,parlak ve çiziksizse korkacaksın.Artık bunun için bilerek aracımı kirli bırakıyorum.Kendimce şöyle düşünüyorum:Şimdi aracımı çizmeye gelen mahlukat,canlı veya yaratık (her neyse )bakıyorki bu adamın aracı bu kadar kirli ve kaputu karalama defteri gibi olduğuna göre ben çizsem ne olacak ki.Zaten çizince yüreği yanan adam aracı bu şekilde bırakmaz diye düşündüğü için çizmiyor.
    aracımı aldığımdan beri daha 3 kere yıkattım pislik içinde dışı aynen senin gibi düşünüyorum.

Oğuz KOCA
    İl Başkanı (Isparta) izoci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Isparta
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    330
    Edilen teşekkür: 1913

olurmu hiç millet çizcek diye keyfimizden vaz mı geçecez ? Detaya devam
    TSİ Jetta.

YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 720

Alıntı izoci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olurmu hiç millet çizcek diye keyfimizden vaz mı geçecez ? Detaya devam
    Oğuz senin o boya korumalı cilalı aracınla ben bir gün okula gideyim dönüşte otokınge uğramam gerekir.

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Adem okcu
    sos.bil.öğrt. alfo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Muğla
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 9

Bugün arabayı tertemiz yaptım cila da çektim jantları da parlattım kesin hanzoların ağzının suyu akar çizmek için bakalım yarın sabaha ne olacak....

alper aslan
    alpimmm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1091

geçmiş olsun Adem, malesef çoğumuzun başına gelmiştir bu tip şeyler,
    Allah ıslah etsin böylelerini.

SerdaR KORKMAZ
    Electra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 32

Benim önceki arabamı aldığım gün otoparkta sürtmüşlerdi, gözümden yaş geldi diyebilirim o kadar sinirim bozulmuştu. Sonraları ufaktan ufaktan kapı çizikleri başladı, genelde İstanbulda aracı öyle bir parkedeceksin ki sağdan soldan kapıları açınca dokunmayacaklar, önden arkadan parkederken dokunmayacaklar. Mesafe bırakmak lazım. Birde arabayı yıka parlat gelip seni buluyorlar, leş gibi bırakmak en iyisi.

Misafir047
    Ziyaretçi Misafir047 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

vallahi ödüm kopuyor benim daha 4 yıllık odemem var

SAMET CİNGÖZ
    39samet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırklareli
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    39 SY 172
    Edilen teşekkür: 26

aynı sorun benımde basıma geldı artık bende karsımızda sıtenın otoparkının anahtarını bı sekılde yaptıracagım arkadaslar aracalıgıyla falan oraya bırakacagım baska caresı yok

Emre B.
    cute.poison - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 39

Araba yıkamaya korkar olduk...Kırmızı malum boya koruma + cila var...Yıkadınmı parlıyor...çocuklara "gel bana" diye mi seslenir nedir artık saldım iyice ayda bir yıkar oldum...O bitti bu ara kuşlarda rahat bırakmıyor...Boya moya kalmıcak yakında....

11. 08/08/2011, 12:18

tolga karaduman
    karaduman77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34FY6801
    Edilen teşekkür: 4

5 gün tatile gittim döndüğümde aracımın sağ arka kapısının 40 cm kadar çizildiğini gördüm içim yandı ********ler..bundan öncede tam 7 tane farklı yerini çizdiler allah misli misli çıkarsın boyatmakda istemiyorum satarken problem olacak diye ama baktıkçada çok canım sıkılıyor..

YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 720

Alıntı karaduman77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5 gün tatile gittim döndüğümde aracımın sağ arka kapısının 40 cm kadar çizildiğini gördüm içim yandı ********ler..bundan öncede tam 7 tane farklı yerini çizdiler allah misli misli çıkarsın boyatmakda istemiyorum satarken problem olacak diye ama baktıkçada çok canım sıkılıyor..
    Bence de boyatmayın.Bırakın öyle kalsın.Zaten insanın gözü zamanla alışıyor.

SerdaR KORKMAZ
    Electra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 32

Alıntı karaduman77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Boyatmayın, benim önceki punto Rock siyahıydı. Arabayı yıkatıp parlatınca maalesef siyah olduğu için çizikler daha çok belli oluyordu, bende ister istemez çok kafama takıyordum. Çözümü siyah oje veya koli kalemiyle bulmuştum.

Caner Atasever
    swimmer_tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz

bakın size şöyle bir örnek vereyim. Ankara da oturanlar dediğim yeri hemen anlayacaklardır. 7. caddenin girişinde buz pateni pistinin olduğu yerdeki kavşak. milli kütüphane kavşağı hani. orada bir arkadaşı beklerken şahit olmuştum. yan tarafta park etmiş bir minibüs, içinde orta yaşlı adamlar, küçük çocuklara bir şeyler söylüyor, kırmızı ışık yanınca duran arabaların içinden bazılarını göstererek gitmelerini söylüyor. bunun üstüne çocuklar gidiyor şu klasik "silim mi abe" sözleri bir araç sahibi çocuğa git diyor gitmiyor tekrar diyor yok çocuk hala cam silmeye çalışıyor adam en sonunda bağırıyor "git seninle mi uğraşıcam" tarzı bir şey. sonra ne göreyim çocuk cebinden bir demir parçası çıkarıyor ve adamın kapısını boydan boya çiziyor. adam fark etmeden yoluna devam ediyor. yukarıda mobese kamerası var ancak polis hiç bir şey yapmıyor. öyle bir ülkede yaşıyoruz ki burada her şey mümkün herkese her şey ser sanki. ne yazık ki .... size geçmiş olsun diyorum umarım böyle bir olay kimsenin başına gelmez. iyi günler diliyorum hepinize.

e ko
    shellcininabisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 277

izmirde de otogara giderken atatürk stadyumunun önündeki kavşakta kardeşimle durduk camlar açık iki kapıya da ellerinde ELEKTRİKLİ TESTERELİ 2 ADAM geldi noluyo lan demeye kalmadan abi çok uygun alıcan mı dedi yok ihtiyacımız dedidik ki adam bağırdı ulan delircem bir gün dalıcam bir arabaya şu aletle demez mi yusuf yusuf camları kapatıp ışığı bekledik

SAMET CİNGÖZ
    Nereden
    Kırklareli
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    39 SY 172

Alıntı shellcininabisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    izmirde de otogara giderken atatürk stadyumunun önündeki kavşakta kardeşimle durduk camlar açık iki kapıya da ellerinde ELEKTRİKLİ TESTERELİ 2 ADAM geldi noluyo lan demeye kalmadan abi çok uygun alıcan mı dedi yok ihtiyacımız dedidik ki adam bağırdı ulan delircem bir gün dalıcam bir arabaya şu aletle demez mi yusuf yusuf camları kapatıp ışığı bekledik

ben sahsen hergun arabamı ısten geldıgımde bıkere kontrol edıyorum daha sonra bıyerlere gıdecegım zamanda bı kontrolden gecırıyorum bazen sıkılıyorum arabanın etrafında alıcı gıbı dolanmaktan ama yapacak bırsey yok Türkiye de yasıyoruz

erdem burak
    testarossa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 2

bizim komşu E250cgi sini sokagın ortasına bırakıyor iyi cesaret valla

SAMET CİNGÖZ
    Nereden
    Kırklareli
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    39 SY 172

Alıntı swimmer_tr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bakın size şöyle bir örnek vereyim. Ankara da oturanlar dediğim yeri hemen anlayacaklardır. 7. caddenin girişinde buz pateni pistinin olduğu yerdeki kavşak. milli kütüphane kavşağı hani. orada bir arkadaşı beklerken şahit olmuştum. yan tarafta park etmiş bir minibüs, içinde orta yaşlı adamlar, küçük çocuklara bir şeyler söylüyor, kırmızı ışık yanınca duran arabaların içinden bazılarını göstererek gitmelerini söylüyor. bunun üstüne çocuklar gidiyor şu klasik "silim mi abe" sözleri bir araç sahibi çocuğa git diyor gitmiyor tekrar diyor yok çocuk hala cam silmeye çalışıyor adam en sonunda bağırıyor "git seninle mi uğraşıcam" tarzı bir şey. sonra ne göreyim çocuk cebinden bir demir parçası çıkarıyor ve adamın kapısını boydan boya çiziyor. adam fark etmeden yoluna devam ediyor. yukarıda mobese kamerası var ancak polis hiç bir şey yapmıyor. öyle bir ülkede yaşıyoruz ki burada her şey mümkün herkese her şey ser sanki. ne yazık ki .... size geçmiş olsun diyorum umarım böyle bir olay kimsenin başına gelmez. iyi günler diliyorum hepinize.

senınde basına gelen hakkatende kotuymus

Adem okcu
    sos.bil.öğrt. alfo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Muğla
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 9

Az önce sanayiye gittim boya ustasına sordum polisajla pasta cila yapılsa çıkarmı dedim..usta tırnakla bi dokundu yok bu çıkmaz dedi kapının komple boya olması lazım dedi o da yazık olur dedi hiç gerek yokmuş zaten fazla belli olmuyor dedi...ne yapalım artık her gün araca binmeden çizik kontrolü yapıcaz anlaşılan...

h. mutlu
    rodopian16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 64

ben çizik bir araba gördüğümde bunu biri isteyerk çizdiyse deyip taa annesinden sülalesinden başlıyorumm...

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon