olurmu hiç millet çizcek diye keyfimizden vaz mı geçecez ? Detaya devam![]()
TSİ Jetta.
Bugün arabayı tertemiz yaptım cila da çektim jantları da parlattım kesin hanzoların ağzının suyu akar çizmek için bakalım yarın sabaha ne olacak....
geçmiş olsun Adem, malesef çoğumuzun başına gelmiştir bu tip şeyler,
Allah ıslah etsin böylelerini.
Benim önceki arabamı aldığım gün otoparkta sürtmüşlerdi, gözümden yaş geldi diyebilirim o kadar sinirim bozulmuştu. Sonraları ufaktan ufaktan kapı çizikleri başladı, genelde İstanbulda aracı öyle bir parkedeceksin ki sağdan soldan kapıları açınca dokunmayacaklar, önden arkadan parkederken dokunmayacaklar. Mesafe bırakmak lazım. Birde arabayı yıka parlat gelip seni buluyorlar, leş gibi bırakmak en iyisi.
aynı sorun benımde basıma geldı artık bende karsımızda sıtenın otoparkının anahtarını bı sekılde yaptıracagım arkadaslar aracalıgıyla falan oraya bırakacagım baska caresı yok![]()
Araba yıkamaya korkar olduk...Kırmızı malum boya koruma + cila var...Yıkadınmı parlıyor...çocuklara "gel bana" diye mi seslenir nedir artık saldım iyice ayda bir yıkar oldum...O bitti bu ara kuşlarda rahat bırakmıyor...Boya moya kalmıcak yakında....
5 gün tatile gittim döndüğümde aracımın sağ arka kapısının 40 cm kadar çizildiğini gördüm içim yandı ********ler..bundan öncede tam 7 tane farklı yerini çizdiler allah misli misli çıkarsın boyatmakda istemiyorum satarken problem olacak diye ama baktıkçada çok canım sıkılıyor..
bakın size şöyle bir örnek vereyim. Ankara da oturanlar dediğim yeri hemen anlayacaklardır. 7. caddenin girişinde buz pateni pistinin olduğu yerdeki kavşak. milli kütüphane kavşağı hani. orada bir arkadaşı beklerken şahit olmuştum. yan tarafta park etmiş bir minibüs, içinde orta yaşlı adamlar, küçük çocuklara bir şeyler söylüyor, kırmızı ışık yanınca duran arabaların içinden bazılarını göstererek gitmelerini söylüyor. bunun üstüne çocuklar gidiyor şu klasik "silim mi abe" sözleri bir araç sahibi çocuğa git diyor gitmiyor tekrar diyor yok çocuk hala cam silmeye çalışıyor adam en sonunda bağırıyor "git seninle mi uğraşıcam" tarzı bir şey. sonra ne göreyim çocuk cebinden bir demir parçası çıkarıyor ve adamın kapısını boydan boya çiziyor. adam fark etmeden yoluna devam ediyor. yukarıda mobese kamerası var ancak polis hiç bir şey yapmıyor. öyle bir ülkede yaşıyoruz ki burada her şey mümkün herkese her şey ser sanki. ne yazık ki .... size geçmiş olsun diyorum umarım böyle bir olay kimsenin başına gelmez. iyi günler diliyorum hepinize.
izmirde de otogara giderken atatürk stadyumunun önündeki kavşakta kardeşimle durduk camlar açık iki kapıya da ellerinde ELEKTRİKLİ TESTERELİ 2 ADAM geldinoluyo lan demeye kalmadan abi çok uygun alıcan mı dedi yok ihtiyacımız dedidik ki adam bağırdı ulan delircem bir gün dalıcam bir arabaya şu aletle demez mi yusuf yusuf camları kapatıp ışığı bekledik
![]()
bizim komşu E250cgi sini sokagın ortasına bırakıyor iyi cesaret valla![]()
Az önce sanayiye gittim boya ustasına sordum polisajla pasta cila yapılsa çıkarmı dedim..usta tırnakla bi dokundu yok bu çıkmaz dedi kapının komple boya olması lazım dedi o da yazık olur dedi hiç gerek yokmuş zaten fazla belli olmuyor dedi...ne yapalım artık her gün araca binmeden çizik kontrolü yapıcaz anlaşılan...
ben çizik bir araba gördüğümde bunu biri isteyerk çizdiyse deyip taa annesinden sülalesinden başlıyorumm...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri