malesef bazı istasyonlar hala kırsal satmaya devam etmekte, kükürt oranı 1000 ppm, bizim kullandığımız euro dizeller ise 50ppm.
malesef bazı istasyonlar hala kırsal satmaya devam etmekte, kükürt oranı 1000 ppm, bizim kullandığımız euro dizeller ise 50ppm.
vanda 1.3 75 ps euro 4 motora eurodızel koyanı dövüyorlar... rahat ol bak keyfıne hatta nerden bulduysan gıt tekrar al sonucta satması yasaklanan bır yakıtı hemde shell den almısın abı bın bın yolda kalıncadfa shellı sıkayet et... bayının ısmını verde ızınlerde alalım![]()
kırsal motorini nerden buldunuz. ben ararcı aldığım günden beri shelle gidiyorum ama hiç kırsal motorin görmedim.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
isteyerek aranmış bulunmuş bir şey değil ilk mesajda anlattığım gibi herzamanki gibi mazot aldım parasını ödedim. her zamanki gibi shellden aldım. gel gelelim 10 - 15 km sonra dedim bir gariplik var 70 tlye ibre bu kadar yükselmez dedim çünkü en son iki hafta önce 60 tllik almıştım çeyrek depodan 1,5 çizgi sonrasına gelmişti. şimdi ise yarım depodan fazla olmuştu. fişe baktığımda ise 23,6 * 3,29 (kırsal motorin) yazıyordu. belki de bir arkadaşın dediği gibi FİYAT KONUSUNDA BİR YANLIŞLIK YAPTILAR bilemiyorum. ama şuda var 70 tl lik mazot alınca menzil : 650 gösterir mi yaw?
(genelde yakıtımı kırmızı yanıp MENZİL 50 - 60 ARASI gösterdiğinde alıyorum)
Konu shellcininabisi tarafından (07/08/2011 Saat 17:52 ) değiştirilmiştir.
arkadaşlar bu arada şunu da söyleyeyim bu istasyon öyle şehir içinde ya da yakın bir yerde değil bilenler bilir izmir ile turgutlu ilçesi arasında ankara yolu üzerinde çok kamyon geçtiği için satıyor olabilirler.
Menemen tarafında ucuz dizel satan istasyonlar var, son zamdan önce 3.38 e eurodizel yazan yerler vardı. Muhtemelen kırsaldır ama ucuz akaryakıt arayanlar için alternatif olabilir.
kırsal motorin bildiği kadarı ile depoda uzun süre kaldıdığında yani araç yattığında sulanıyo mazotun üstünde bi su tabakası oluşuyo ve enjektörler ciddi zarar göre biliyo. kükürt oranı cok yüksek ve aşırı kurumlaşmaya sebep olabiliyo....
arkadaşlar ağustos'tan sonra kırsal motorin satışı yoktur. satılan bütün motorin euro motorindir. ancak bir çok bayi pompa ayarlarını ve uyarlamaları yapamadığından yada yapmadığından motorinin adları farklı oluyor.
Bir kereden birşey olmaz. Ama bir daha mümkünse tekrarlanmamalıArkadaşım 320d sine beleş diye kırsal koyuyordu, ama BMW nin yaklaşık 30.000kmde bakım uyarısı veren aracı 10.000km diyordu ve her bakımda carbon clean
![]()
arkadaşın dediği istasyonu sık sık kullanırım,kırsal var orda.
ayrıca,kendi arabam olmadan önce sık sık kiralık araba kullandım ve hep kırsalla fulledim1 kerecikten bişi olmaz
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri