evet doğru söylüyor.onu forumda tamir eden arkadaşlarımız vardı onu yapmak lazım ama ben söksem geri toplayamam diye korkuyorum![]()
Arkadaşlar bugün aracımı muayeneye götürdüm.Teknisyen arabanın kapılarını kontrol ederken sol arka kapıyı açamadı.
Dedim bu puntolarda kronik problemGösterdim nasıl açılcağını.
Dedi kaza olsa nasıl aççaklar kapıyı.Muaynen onaylanmaz şimdi falan dedi.
Aslında doğru söylüyor adam.Fiat utansın derken içimden sonuç KUSURSUZ geçti.
Ama bana ecel terleri döktürdü punto![]()
evet doğru söylüyor.onu forumda tamir eden arkadaşlarımız vardı onu yapmak lazım ama ben söksem geri toplayamam diye korkuyorum![]()
Bende 3 beş güne gidicem muayneye bin lira kdr trafik borcu çıktı halbuki 1 ay önce baktırmıştım borçu çıkmamıştı bizim şansımıza 2 de vergi var Mübarek ramazanda olcak iş değil yaa![]()
Umarım muaynede bi sorun çıkmaz ben ben hallettirdim o arka kapı sorununu
Bi far ayarı sıkıntı çıkarırabilir o da angel farların hepsinde var sanırım başkada sanmıyorumm..
sol arka kapı bende de öyleydi...
Keyif BMW'Dir...
Benim kapılarımda sorun yok, acaba önceki sahibi bunları da mı yaptırdı...
Yanısıra benim sağ alt arkada bulunan geri vites lambası sis farına dönüştürülmüş, ancak görüntülü ve sesli park sensörü var. Acaba geri vites lambasının olmaması muayenede sıkıntı yaratır mı ?
Şuradaki gibi yani.
![]()
Beneficium accipere libertatem est vendere
Evet ya muayneden sonra bende sis farı hesabı yapayım)
Bu arada arka sisleri yakınca geri vites ışığıdamı yanıyo Cem beyy ??
Hayır geri vites soketini iptal etmiş, beyaz olan lamba üzerine kırmızı film çekmiş, soldaki lambadan da sağ tarafa bir hat çekerek sis haline dönüştürmüş.
Ama geri vites ışığı olmayan yada sonradan iptal edilen araçlar muaynedne ağır kusurlu olarak Geçemiyor diye biliyorum..
Geri vites lambası beyaz olmak zorunda yanmıyorsa geçmez.
benimde arka sol kapı zor açılıyor herkesin kapısını ben açıyorum çözüm nedir ????
Bu nasıl bir zihniyet tamam kendini düşünmüyorsunda, arkadan gelen adam senin geri vitesine göre belki hareket edecektir. Senin geri geldiğini görmeyebilirde belki vites lambası yanmadan. Lafım arkadaşa değil eski sahibine...
Saygılarımla,
Tuncay Aydemir
Geri vites kullanacağım zaman dörtlü ikaz lambasını yakıyorum merak etmeyin..
Oooo ona bakarsak bütün xenon takanlar sisleri yakıp gezenler agresif araç kullanıp makas atanlarr vs vs.. En büyük kusurumuz bu olsa keşkeeSözüm meclisten dışarı..
geri park lambasını nasıl iptal etmiş acaba. muhtemelen lambanın dibindeki soketi çıkartmışlar. kolayca sende takabilirsin.filmi kazıyıp sonradan tekrar film çekebilirsin.
arkadaşımın aracında lamba geçmişti. muayenede problem çıkartmışlardı. lambayı değiştirttiler.korkulu rüya görmektense uyanık kalmada fayda var.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri