Alıntı JASMINE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu yorumlara sadece gülüyorum.

Çok merak ediyorum acaba medyada çıkan kaza haberlerinin hepsinin sorumlusu sadece bayan şoförler mi?

Kendileri hakkında hiç bir öz eleştiri yapmayan, hayatlarında hiç hata yapmadıklarını, kendisinden daha iyi kimsenin araba kullanamayacağını, kimsenin onun gibi iyi olmadığını düşünen ÖZGÜVENİ YÜKSEK erkek sürücüler değilmidir o kazalara karışan.

Forumda paylaşılan bir konu vardı bugün. Sadece iddia için kamyona çarpan 3 erkek sürücü. En azından hiç bir bayan hadi öndeki arabaya çarpalım diye iddiaya girmez.

Bu işin bayanı ve erkeği yok arkadaşlar. Bu işte dikkatli, saygılı ve bilinçli şoför olmak var.

Ben Allah bizi bilinçsiz, saygısız ve kural tanımaz şoförlerden korusun diyorum.
Niye gülüyorsunuz yasemin hanım.Ben ve bütün arkadaşlar bu zamana kadar çevresinde veya yakınlarında edindiği tecrübelere göre konuşuyor.Hangi araç kullanan arkadaşıma sorarsam sorayım hemen hemen hepsinin de bayan sürücü yüzünden yaşadığı iyi olmayan bir tecrübesi var.Amacımız bütün erkek sürücüler sıfır hatayla araba kullanıyor,kadınlar ise tamamen hatalı kullanıyor demek değil.Ama siz de takdir edrsiniz ki trafikte hata yapılamayacak yerde hata yapan,dikkat edilemesi gereken yerde dikkatsizlik gösteren kişilerin çoğu da bayan.Bana ışıkladan dönüş yaparken çarpan bayanın olduğu yerden bin defa geçmişimdir.Ama ilk defa o dönemeçte öyle hatalı kullanan birisini görüyorum ki o da bayan.Trafikte bütün kazaların çoğunluğunu erkeklerin yaptığını düşünmenizin sebebi trafikte erkek sürücü oranının bayanlardan kat kat fazla olması,bütün ağır vasıtaları iş makinanaları erkeklerin kullanması,erkeklerin daha fazla uzun yolculuk yapması,daha fazla km yapması vs vs dir.Yoksa eminim ki eğer bayan sürücü sayısı erkekler kadar fazla olsaydı ve erkekler gibi her çeşit aracı kullansalardı trafikte çok daha fazla kaza yaşanırdı.
Bayanların araba kullanmasına karşı olan biri değilim ama bayanların trafikte çok daha fazla hatalı araç kullandıklarını da söylemek zorundayım.
Valla kusura bakmayın ama ben de arkadaşlar gibi bayan sürücü gördüğümde uzak durmaya çalışıyorum.