olayı fazla çarpıtmışsınız veya alakasız örnekler vermişsiniz sizin gözünüzde biz serseri olarak görünüyoruz .anladımki içinizi dökmeye yer arıyormuşsunuz ve sizin düşüncenizle yola çıkarsak modifiye olayına sizde karşı olduğunuz için gelişemiyoruz zaten.sizin gibi düşünenler olduğu sürece bir baltaya sap olamayız yok onu yapmayın bunu yapmayın sisleri açmayın,egsoz takmayın,müzik tesisatı yapmayın,yarışmayın,yanlamayın vs.. gibi şeylerde bunun içine giriyor.madem öyle bir pist yapsınlar bu işi yapıcak olan oraya gitsin ne yapıyorsa yapsın.. böyle olunca herkes herşeye karışıyor.zaten her arabaya binince illa yanlanıcak bir kural yok her dakika her yerde yanlanmaz zaten ben size karşı çıkmadım,çıkmamda bu beni ilgilendirmez herkesin görüşü farklıdır değişmez,değiştirilemez.yukarıdaki yorumumdada bahsettim kimsenin canına kastım yok olamazda ben zevk alıcam diye başkalarına zarar vermekte olmaz zaten kimsede ben şuna zarar vericem demez.sizin verdiğiniz silah örneğini bize benzetmenize yakıştıramadım