Navitech, QX-B512 Primo, 5" Yeni Nesil Navigasyon ne düşünürsünüz arkadaşlar? kullanan varmı yorum yaparsanız sevinirim.şimdiden teşekürler
Navitech, QX-B512 Primo, 5" Yeni Nesil Navigasyon ne düşünürsünüz arkadaşlar? kullanan varmı yorum yaparsanız sevinirim.şimdiden teşekürler
Arkadasım bende navıgasyon cıhazı dusunuyordum ama cep telefonunun GPS ı varmıs dahılı Garmın navıgasyon yukledım harıtasıda guncel Navıgasyona para vermekten vazgectım elbette sadece navıgasyon ıcınse ceptelefonu ıs goruyor ama yok ben fılım ızleyeyım,ve gorsellık se onu bılmem
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
ben kullanıyorum.. çok araştırdım ve sonunda 512ye karar kılmıştım. 2 haftada 2500 km yaptım. istanbul, bolu, tekirdağ,çanakkale içinde ve şehirler arası yolda çok faydasını gördüm. şarjıda 4 saat gidiyor. hiçbir olumsuzluğunu görmedim.tavsiye ederim. kullanmayı öğrenene kadar(ki daha önce tomtom kullandığımdan) biraz zorlanıyorsunuz o kadar.
ben de bu akşam sipariş verdim aynısından.genelde yorumlar iyi. kullanınca anlıycam artık...
Az önce cihaz elime ulaştı. bu cihazlarda çakmaklık şarjı dışında prizden şarj cihazı olmuyo mu? kablosu çıktı ama şarj cihazı yok. belki de olmuyordur ben bilmiyorum.Bende mp3 cihazından kalma priz şarj cihazı var bağlarsam bozulur mu? Bir de bunda ev adresini nasıl kayıtlıyoruz.bir yere gittikten sonra eve dönüş için tekrar adres mi yazmak lazım. Teknolojiye meraklı olmamak böyle zamanlarda can sıkıyorbluetooth eşleşmesini yaptım kontrol ettim düzgün çalışıyo. fm transmitted denemedim daha. Bir de sesli uyarı seçeneklerinde tüm ülkelerinde seslendirmeleri için bir bayan bir erkek sesi mevcutken sadece ülkemizin seçeneği 2 bayan sesi
böylesi Türkiye de daha makbul diye öyle yapmışlar sanırım
atasözzümüz bile var..
Konu efe mert tarafından (03/08/2011 Saat 18:17 ) değiştirilmiştir.
bende de navitechin bir başka modeli var.kesinlikle tavsiye ederim. çok kullanışlı.hele bide teybinde aux kablosu takılıysa mp3 leri kulaklık çıkışından bağlayabiliyorsun.
gerçi navigasyonlar insanı tembelleştiriyormuş. yolları öğrenemiyormuşsun derler. yalanda değil.ama olsun onlarsız da yapamıyoruz.hele bide benim gibi yön özürlü iseniz.![]()
valla bende de yön kavramı sıfır. çok kısa sürede parasını çıkarırım ben zaten. bıkmıştım kaybolmaktan![]()
boşuboşuna markalara para vermeyin çin navigayonlarından alın
içindeki yazılımı sildim primo yükledim haritada başarsoftun en günceli fistik gibi formlardan da güncellendilçe ücretsiz haritaları alırsınız ama yok arjinal olsun diyorsanız pianha markayı tavsiye ederim hem fiyatı uygun hem basarsoftun haritasını kullanıyor(kesinlikle en iyi harita) hemde ömür boyu ücretsiz güncelleme
arkadaşlar Route 66 dan şaşmayın,tüm dünya bunu kullanıyor...bu sistem Navking navigasyonlarda yüklü...ben dün haritasını da güncellettim,1 senedir kullanıyorum...tavsiye ederim...servisi de var,götürüyorsunuz 5 dk. da ücretsiz haritayı güncelliyorlar (istanbul)
modeller: https://www.navking.com
![]()
Konu levan34 tarafından (27/12/2011 Saat 14:26 ) değiştirilmiştir.
Navigasyon aleti istiyorsanız Garmin'den şaşmayın.
biz gp'yi çok sevdik
Garmin'den hiç memnun değil güncellemeye bile para istiyorlar.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Bende navitech qx-b512 var çok memnunum.
garmin hangi harita firmasıyla çalişiyor size sadece şunu diyim piyasada bir basarsoft var birde diğerleri...nasıl bukdar kesin konuştun derseniz nerdeyse bütün haritaları navigasyonumda denedim işte çin malının güzelliği sınırsız güncelleme ve değişiklik.makinayı ilk aldiğimda igo 8 yazılımı yüklüydü yanılmıyorsam 8,3 versiyonunu yükledim sonra primo v1 ardından primonun son versiyonunu bunu ne garminde nede diğer markalarda yapamazsınız lisans izin vermiyor![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri