Başınız sağolsun.Allah geride kalanlara sabır ve uzun ömürler versin.
Başın sağolsun.
Özkan abi başın sağolsun.. Allah rahmet eylesin.. Mekanı cennet olsun.. Allah geride kalanlara sabır versin..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
ALLAH rahmet eylesin inş.bi yasin hatmi yapsak çok makbule geçer bence...3-5 kişi müsait ise hallederiz...
kardeşim Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.sabırlar diliyorum...
Sevgili dostlarım canlarım....
Forum dostlarımıza durumu bildirmek için konuyu ben açmıştım... Görüyorum ki okadar birbirimize bağlıyızki inanın gözlerim doldu... Hepinizin eline , yazan yüreğine sağlık.... Yüce rabbim şu ramazan ayının başlangıçlarında hepinize vücut afiyetliği sağlık sıhat ve bereket versin dostlarım...
Belki bana düşmez ama Özkan kardeşimiz adına ben sizlere allah razı olsun demek istedim... Sağolun var olun... Gönül isterdi cenazeye katılmak ama hem özkanıma ulaşamadım hemde cenazelere ben katılamıyorum yaşadığım bazı olaylardan dolayı... Ama gönüller bir... Bir ara atlayıp gidecem özkan dostuma...
Yukarıda yasin hatminden bahsetmiş muhammet kardeşim ve çilemcim... Allah razı olsun okuyanlardan ve okuyacak olanlardan... Ben her pazar rahmetli oğlumun kabristanına gittiğimde hem oğluma hemde ölmüşlerime yasin okurum allah kabul ederse yarında özkan kardeşimizin annesi için okuyacam ve tüm ölmüşlerimize... Hepimiz böyle yaparsak zaten yerlerini bulur...
Sağolun var olun dostlarım... Şunu unutmayınki bir sorunumuz olduğunda ve sıkıntımız olduğunda arkamızda koskocaman GPTR ailesi var....
Hayırlı Geceler....
Allah Rahmet Eylesin.. Mekanıı Cennet Olsun..
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar versin... Başın sağolsun kardeşim..
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun 2 yıl önce bende yaşamıştım annenin yerini malesef kimse dolduramıyor.arkadaşımıza Allah sabırlar versin.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Allah rahmet eylesin
Allah Rahmet Eylesin.
özkanla telafonla ve yüz yüze görüşme fırsatım oldu daha önce allah sabır versin.allah rahmet eylesin .
Özkan, başınız sağolsun...![]()
Mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın...
Allah, sizlere sabır ve sağlıklı uzun ömürler versin...
Allah rahmet eylesin . Arkadaşımızın ve ailesinin başı sağolsun.
Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. "Mustafa Kemal ATATÜRK"
allah rahmet eylesin. özkan arkadaşımıza ve ailesine allah sabırlar versin,başın sağolsun özkan.
başınız sağolsun Allah sabır versin!
Allah rahmet eylesin.inna lillahi ve inna ileyhi raciunn
Başı sagolsun , allah sabır versin
obsessed the red
Allah rahmet eylesin...
Keyif BMW'Dir...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri