Sayfa 1/2 12 SonSon
39 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Autoking hakkında

GÖKHAN ÇELİK
    BLUEMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 10

Standart Autoking hakkında

Arkadaşlar daha önce aracımın arkasında oluşan göcükten bahsetmiştim neyse,sadede gelince aracımı autokinge götürdüm 16 sına randevu verdiler sabah bırakın akşamn alırsınız dediler 16 sabahı götürdüğümde ancak 17 öğlen teslim edebilecekleri söylediler yani cuma teslim ettim cmt si verebileceklerini söylediler neyse götürdüm bıraktım sadece sol arka stop altında avuç içi kadar üzerinde çizik olmasından dolayı paslanmasın diye yaptırmak istiyordum verdim geldim tabii km yide bir kenara yazdım 1423 km diye ve bu gün gittim aracımı güzel yapmışlar sadece bir yerinde vernik damlası vardı olsun dedim fakaaat içeri girdim önüme bir anket koydular formu koydular koymasına ama koyar koymaz kafadan iki yeri işaretlemişler şu an tam haırlamıyorum nedenini sordum yok bu bizimle alakalı dediler ankette bir kısım vardı o kısımsa yapılan işçilikte memnun kaldınızmı gibi birşey bende "çok iyi" " iyi" "normal " kısmında normali işaretledim sonra görevli "çok iyiyi işaretleyebilirmisiniz normalin üzerini karalayın birde paraf atın diyerek "bu bizim için önemlide" dedi,bende o an denileni yaptım ama aracıma binince bir daha anketi en sonunda doldurmam gerektiğini anladım nedeni ise araca bindim klimayı kapalı bıraktığım halde açık sol taraftaki çekmecem açılmış aracın içini pis bir bezle silmişler kokpitte izler duruyor ve de araı 1423 te bırakmıştım 1425 te kalmış bir bina içerisinde 2 km re sizce gezilir mi ? daha sı aklıma gelenler bunların işleri benim arka stoplarla ne işleri olur klimayla radyoyla Allah bilir ön kaputuda açmıştırlar o bile aklıma geliyor ,bu konuda sizin düşünceleriniz nelerdir.

oğuz kaya
    okaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 29

gökhan kardeşim ister yetkili servis olsun ister dışarıda herhangi bir tamirhane en önemlisi tavsiye edilen yer tanıdık vasıtasıyla gitmek gerek.ben kesinlikle tanıdık biri tavsiyesiyle araştırıp öyle gidiyorum benim arkadaşım bana bir kaportacı tavsiye etti tanıştım ve üç tane araba değiştirdim defalarca gittim ince hassas işleri autokıng'e götürüyor kendisi çabucak hallediyo.güven çok önemli ben heryere anahtar bırakmam.otopark bile olsa

mustafa özbey
    reddragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 166

Biraz fazla hassas davranıyorsun gibi geldi bana. Sorunun çözüldüyse radyo dinleyip klima açmaları problem değil bence. 2 km gitseler nereye gidebilirler sanayinin içinden çıkamazlar..
    Benim autoking maceramda forma bakmadan aldılar. Fakat bu dediğinizi başka biri daha yazmıştı çok iyi seçeneğini işaretlettiriyorlar diye. Şahsen ben memnun kaldığım için çok iyi yi seçtim. Aracın biraz kirlenmesi normal sanayi ortamında önemli olan temizlenemeyecek bir hasar olmaması..

Ramazan Erdemir
    skystar37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    34ghk08
    Edilen teşekkür: 265

İlginç çok iyi olmayan iş için bile böyle bir istekleri oluyor mu? En nihayetinde benim objektif düşüncelerime müdahale etmeleri doğru değil biri böyle bir durumda benden öyle bir isteği olsa iyi olsa bile kötüyü işaretler yanlarındada bağlı bulundukları merkezi arar şikayet ederim.

Birde eğer aracımı tamir edilmesi için bırakıyorsam ne demeye içine girip klimayı açıp radyo dinliyorlar ki? İşleri ne ise onu yapsınlar ve alakaları olmayan yerlere de dokunmasınlar bunun çok hassas az hassas vurdumduymaz pinpilikli olmakla alakası yok olması gereken budur.

GÖKHAN ÇELİK
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz

Alıntı skystar37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlginç çok iyi olmayan iş için bile böyle bir istekleri oluyor mu? En nihayetinde benim objektif düşüncelerime müdahale etmeleri doğru değil biri böyle bir durumda benden öyle bir isteği olsa iyi olsa bile kötüyü işaretler yanlarındada bağlı bulundukları merkezi arar şikayet ederim.

Birde eğer aracımı tamir edilmesi için bırakıyorsam ne demeye içine girip klimayı açıp radyo dinliyorlar ki? İşleri ne ise onu yapsınlar ve alakaları olmayan yerlere de dokunmasınlar bunun çok hassas az hassas vurdumduymaz pinpilikli olmakla alakası yok olması gereken budur.
    işte bende aynı düşünceler içerisinde olduğum için konuyu açma gereği duydum

GÖKHAN ÇELİK
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz

valla anahtar bıraktım ama içimde rahat etmedi doğrusu ne yalan söylim hala içimde ya araçta herzamankinden olumsuz bir durum ortaya çıkarmı diye şüpheler var ne de olsa anahtar bıraktık hem auto kingte aracın 2 gün kalması sizce normalmi

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Gokhan hangı otokıng Sasmazmı yoksa Yıldız sanayını oradakımı
    İstanbul merkezlerıne maıl olarak sıkayet edebılırsın o forumuda baskı altında doldurdum dersın
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

mustafa özbey
    reddragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 166

Alıntı BLUEMAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte bende aynı düşünceler içerisinde olduğum için konuyu açma gereği duydum
    Hangi servis olduğunu yazarsanız daha aydınlatıcı olur. Servisleri arasında baya fark oluyormuş...Maslak otoking gayet kurumsal bir yerdi. Fakat çok araç var bu şekilde mini onarım bekleyen. Ücretsiz olduğu için arabası çizilen direk geliyor. Bu sebeple çok özenli olmayabilirler. Araç ta yeni olunca içinizin cız etmesi normal ama zamanla geçiyor.
    Ben aracı aldığımda da klima açıktı yanlış hatırlamıyorsam. Sağa sola bulaşmış bişiler de vardı ama aracı gayet güzel onardıkları için takılmadım hiç... Servis 300 TL diyordu aynı onarıma neticede her hizmetin bedeli var.
    Konu reddragon tarafından (18/09/2011 Saat 02:10 ) değiştirilmiştir.

GÖKHAN ÇELİK
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz

Alıntı ZAK1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gokhan hangı otokıng Sasmazmı yoksa Yıldız sanayını oradakımı
    İstanbul merkezlerıne maıl olarak sıkayet edebılırsın o forumuda baskı altında doldurdum dersın
    yok amacım şikayet etmekte değil aslında nede olsa aracın mini onarımı gerçekleşmiş ama esas benim mevzuum bu autokinge ilk gitmem ve bu tip şeyler normalmi yoksa benmi abartıyorum kendimle o yüzden çelişkiye girdim

Zynl krcn
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34

yok amacım şikayet etmekte değil aslında nede olsa aracın mini onarımı gerçekleşmiş ama esas benim mevzuum bu autokinge ilk gitmem ve bu tip şeyler normalmi yoksa benmi abartıyorum kendimle o yüzden çelişkiye girdim
    Gokhan ıkı kez gıttım mını onarım ıcın Yıldız sanayının oraya aracı bırakır bırakmaz km yazıldı bos bir alan var 10m ılerıde ve 100m2 aracları oraya park edıyorlar o kısa alanda baska aracların gırısı cıkısı senın aracının ısı bıter dısarı cıkartırlar sonra senın onundekı aracın cıkması ıcın yenıden bır hareket olur sonra boya kurur yıkamaya alırlar yanı o kısa alanda aracın kullanılmıstır dıye dusunuyorum dısarı cıkılacak yer yok aracla tur atılacak .Senın baktıgında Km 1423 gozuke bılır tam olarak ama 1423.8 gıbıyse zaten aracı 2m oynatsalar km olacak 1424 falan yanı gezmemıslerdır ama forumu doldurken sana sunu yap bunu yap demelrı kanımca yanlıs ve ıcerının pıs bezle sılınmesıde hos degıl genelde cok dıkkatlıler ama nıye boyle olmus anlamadım
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

e ko
    shellcininabisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 277

valla anahtar bıraktım ama içimde rahat etmedi doğrusu ne yalan söylim hala içimde ya araçta herzamankinden olumsuz bir durum ortaya çıkarmı diye şüpheler var ne de olsa anahtar bıraktık hem auto kingte aracın 2 gün kalması sizce normalmi
    hocam sana sonuna kadar katılıyorum.. 2002 yılından beri araç kullanıyorum bundan önceki aracımda da şimdiki aracımda da hiç birşeydeanahtar bırakmadım.

eski aracımda debriyaj değiştirecektim sanayide her sorduğum yer yarın alırsın oldu. kim abi 2-3 saate biteririz dedi oraya yaptırdım.

BEN ANAHTAR BIRAKMAYA KARŞIYIM ARKADAŞLAR..malesef bazı servislere (ustalara) ARABA LAZIM OLUYOR ÖZELLİKLE HAFTA SONU İSE.

ki en samimi (çocukluk) arkadaşım izmirde tamirci 1 SAATTE ARABANIN İSTEDİĞİM PARÇASINI (MOTOR DAHİL) DEĞİŞTİRİRİM RUHUN DUYMAZ diyorsa ben bir şey demiyorum... araba yıkatacağım zaman bile anahtar bırakmayacak kadar uyuzum

oğuz kaya
    okaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 29

adamlar bir gecede ne yapmazlar puntonun turbosunu city'i değiştirseler yeter zaten.bu ustalar galerici gibi hergün başka bir arabayla eve gidiyorlar.

GÖKHAN ÇELİK
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz

:=)) şimdi harbi harbi tırstım heeee aslında bu tip şeyleri de aklıma getirmek te istemiyorum nede olsa adamlar aracı yapmışlar hani kimsenin günahlarınıda almak istemem benim kisi sadece bir görüştü ve olasılıkları da arkadaşlar yukarıda yazdığını düşüğününce matematiğin gücü açığa çıkıyor bu gece uyuyamam heralde devam lı formül çözeriz artık :=)))

Zynl krcn
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34

Helekı sanyıde araba bırakmak sakın sakın aman benım eskı ısyerı Sasmaz sanayıde ıdı ben neler gordum adamın aracının motorunu zorlayanmı,fren testı yapacam dıye lastıklerden duman cıkartanmı,hılza gıderken el frenını cekıp aracı 180 c dondurup elfrenını bırakıp tekrar cekerek gıdenmı hatta beyler trın tekının (dorsesı yok) takla atmasına ramak kalmıstı sanayıde aracınıız asla bırakmayın ustanın cırakları onu deneyecem bunu deneyecem dıye aracınızın ıcıne edıyorlar ben bıle ızlerken ıcım cız ederdı o lastıklere,motora
    Zeynel KARACAN

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

Ben de anahtar bırakmaya güvenmiyorum.

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

erdal mutlu
    erdalmutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 6

Autoking denen ilet şeyden hepiniz uzak durun.İşlilik berbat zaten orası kesin de beninde anahtar kabımı değitirdiler.İstanbul bölgeye şikayet edince nasıl olduysa eski kabım bulundu. Yapılan açıklama şu: Üzerine boya dökülmüş kullanılmış yedek parça olarak Otokoçdan bulunmuş. Yalana bak . yahu üzerindeki çiziklerin ve darbelerin de aynısını mı yaptınız . Şimdi düşünüyorum araçdan kim bilir neleri söktüler...

Şafak Ç
    SKELETER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 176

Bende gitmiştim Autoking'e. Şu yakınında metro istasyonu olan hangisiyse işte ona. İşçilik iyiydi dedikleri saattede teslim ettiler arabayı. Araba bayada bir pisti yıkamışlar saolsunlar.

Acaba sizin gittiğiniz şubeden mi kaynaklanıyor diye düşündüm şimdi. Autoking in merkezine de şikayet edilebilir olumsuz bir durum varsa.

Hakan Kayra
    cunsuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 14

Benim de aracımda var bir çizik ve boya kalkması, götürmesem mi diye düşünmeye başladım Ya da var mı bir öneriniz yaptırılacak yer açısından ?

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

Bir de kaskoda ergoysa büyük ihtimal dosya açılıyormuş

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

GÖKHAN ÇELİK
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz

Alıntı cunsuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim de aracımda var bir çizik ve boya kalkması, götürmesem mi diye düşünmeye başladım Ya da var mı bir öneriniz yaptırılacak yer açısından ?
    götür yaptır kardeşş ama baştan uyar deki km yi aldım ben titiz adamım arabamı kesinlikle kurcalamayın akşamada gelir alırım anket formunda da bana karışmayın de yani benim yapmadığım yada yapamadığımı sen yap :=)

Sayfa 1/2 12 SonSon