ben arkadaşlara şunu tavsiye adeyim leplebi kadar 3 noktaya silikonla takviye edin sökmesi kolay olur + kolay kolay çıkmaz
ben arkadaşlara şunu tavsiye adeyim leplebi kadar 3 noktaya silikonla takviye edin sökmesi kolay olur + kolay kolay çıkmaz
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
Belli noktalara silikon daha mantikli hem bantlar silikonun kurumasi icinde yardimci olur![]()
Hooo haaaa ciddenmiben sadece baktim sokmedim haberin olsun
![]()
ank da mugen ruzgarlık nerden temin edebilirim...
Bugün 140 km süratle giderken bir çatırtı duydum, aynen belirttiğiniz gibi sağ arka rüzgarlık uçtu gitti ve az daha arkamdan gelen aracın ön camına geliyordu çünkü o sırada aynaya baktım ve bu mugen rüzgarlık uçtu gitti. Eğer gelseydi büyük bir kazaya neden olabilirdi
Montajında herhangi bir hata yok.. Sonuç itibarıyle sağ arka rüzgarlık uçtu ve otobanda parçalandı.. Bu aldığımız ürünün garantisi varsa garantisinden temin etmek istiyorumYa da sağ arka tek almak istiyorum. Kemal OTO el atarsa sevinirim
![]()
Beneficium accipere libertatem est vendere
Sevgili cem bu ürünün sadece güneş ışığı ve fabrika hatası olan şeylere garantisi var , yani firma bize bu şekilde garanti veriyor nihayetinde yapıştırma bir ürün aşırı sıcaklardan dolayı bu tarz şikayetler olabilir bunun içinde uzun yolculuklarda rüzgarlığı kontrol etmek gerekir , binlerce araçta takılı bu mugenler ve halada bir o kadarına daha takılıyor , tek ürün satışı var istediğin tarafı tek alabiliyorsun ...
Tamam ben sağ arka almak istiyorum o halde. Çünkü diğer türlü arka rüzgarlıkları söktüm TOFAŞ gibi oldu![]()
Beneficium accipere libertatem est vendere
Ankaraya Geldiğimde bende taktırmıştım. Sonra o öğlen sıcağında benim öndeki iki tanesi aynı anda öyle bi yerden kırıldı ki anlatamam. Femoil abiyi arayıp " abi yolda giderken ikiside kırıldı" dediğim de " sende bişey varmı ? " diye sorunca bir kez daha femoli abiye saygı duydum. Sıcaklardan dolayı bant deformasyonu doğru bulunduğunuz yer sıcak ve tozlu ise ayrıca sıcakta bekleyen bi arabayı direk suya tutarak yıkıyorsanız bunlarda bu bantların bozulmasına neden oluyor. arada bir yapışma noktalarını kontrol edin. Yada benim yaptığım gibi ayrılma noktalarına bir damla şeffaf silikon ile takviye yapın. eğer geri sökmeyecekseniz.
Artık Fiorinolu
Geçen akşam sakin sakin giderken yanımdan gp geçmesiyle bende arkasına takıldım ve sol ön rüzgarlıktan oldum pat dedi ortadan kırılıp uçtu gitti allahtan kimseye gelmedi bende şimdi orta yerlerinden silikonladım.
Mugen rüzgarlıktan Megane a takmışlar,sallanıyor diye japonla sabitlemiş delikanlı,birini kırmışlar daha sonra,kalanları da bu sökmüş,4 kapının çerçeveleri içler acısı...
tek olarak siteden alabilirsiniz www.kemaloto.com
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri