Geçmiş olsun.
Printable View
Geçmiş olsun.
üstadım büyük geçmiş olsun......
coşkun abi büyük geçmiş olsun.. Allah'tan sizde birşey yok. Arabanın da perte çıkmış olması daha iyi olmuş. Alkollü şoför şu an ne yapıyor acaba...
Senın hasarsızlık bozuluyormu pekı yıne kaza olmamıs gıbı ındırımler kaybomayacak degılmı,bırde ne kadar odeme yapacak abı senın yıne sıfır arac almana yetecekmı bırde abı sen sıs taktırdın sonradan ,jant aldın arabaya karlık ,xenon falan yaptırdın dıyelım onların parasınıda alabılıyormusun
Çok geçmiş olsun.
Geçmiş Olsun
Çok GeçMiŞ oLSuN KaPTaN... Daha yeni öğrendim... Allah seni, ailene ve bizlere bağışladı... Öpüyorum seni...
Şimdi gördüm çok büyük geçmiş olsun.Aracın pert olması durumunda sigorta acentelerinin verdiği rakamlar değerinden düşük olabiliyor.Benim bildiğim kadarıyla bu şekilde düşük verilen rakamlar ile anlaşmak mantıklı değil.Aynı zamanda aracın modeli ve km si ile aynı bir araç önerebiliyorlar...
Abi giden arizona beji, yenisi gelir,titanyum,gri,kırmızı,çelik jant... hepsi geri geliyor ama tek tırnağımız bile kırılsa geri getirme kudretimiz yok :( o yüzden giden punto değil isterse ferrari olsun sen şu an soluk alıp veriyorsun kalbin atıyo ve aramızdasın, en büyük hayır bunadır bence. Allah beterinden saklamış. Tüm kalbimle üzüntünü paylaşıyorum ve büyük geçmiş olsun abicim...
zeynel aaracın kasko bedeli 20500 bugünki değeri ise 19500 çıkıyor
bunun arasında bir rakam ödemesi gerekiyor
20 bin gibi mesala
araca sonradan takılan jant sis her ne varsa onların parası hasara dahil edilmiyor maalesef
yani 20 lira verirlerse bende kabul edip üstüne gücüm yetip ekleyebilirsem
belki evo alırım diye düşünüyorum
Çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın...Bu arada kendisini bilmeden şişenin içinde durduğu gibi olmadığını göremeyen alkol alarak araç kullanabildiğini ispat etmeye çalışan 20-30 tl lık taksi parasından kaçayım derken hepimizin canını yakmaya çalışan vücudunun üzerinde kafasını ancak beynini başka yerinde taşıyan ki bu durumda asla düşünemeyen dangalaklarıda kınıyorum...Azraili biliriz ama alkollüsünü sürekli duymaktan görmekten sıkıldımmmmmmm....
işaretlere, kadere, nazara inanır mısınız?
*Tarih: 05/07/2011, 00:36
Konuyu açan: GP COSKUN
Ümit Coşkun TURUCA
Konu: arizona yıldızı çıtalandı !!!
Link: https://forum.grandepuntotr.com/gors...citalandi.html
*Tarih: 13/07/2011, 08:45
Konuyu açan: usaymaz UĞUR SAYMAZ
Konu: Arkadaşlar Lütfen Alkol Aldıktan Sonra Direksiyon başına Geçmeyin GP Kaza
Link: https://forum.grandepuntotr.com/serb...n-gp-kaza.html
Nazar değdiği veya nazara geldiği sanırım zaten herkesin aklından geçmiştir. Alkol konusunuda işaret olarak değerlendiriyorum. Diğer kişilerinde alkollü olduğunu ve tehlike yaratabileceğini düşünerek hepimizin çok dikkatli olması gerekiyor arkadaşlar çok.
Allah hepimizi tüm kazalardan belalardan korusun.
Abi yeni öğrendm.Büyük geçmiş olsn.Araç için üzüldm ama sana bisey olmamısya abi alınır yenisi.Allah seni sevenlerine bağışlamış.Tekrar çok geçmiş olsun Coşkun abi..
Coşkun büyük geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.
Kazanın en sevindirici yanı sana birşey olmaması giden araba olsun.
Geçmiş olsun kardeşim,sağlığın yerindeyse gerisi teferruat...
çok geçmiş olsun coşkun abi
Büyük geçmiş olsun Coşkun Abi.. Yeni gördüm. Sana bişey olmaması en büyük tesellim ve sevincim. Ayrılmak çok zor olmuştur biliyorum, Allah daha çok seveceğin araçları nasip etsin ne diyelim..
Ben her zaman diyorum ki içkinin azı kar çogu zarar içmeninde bir adabı var son kadeh her zaman eve saklanmalı coşkunum geçmiş olsun arkadaşım umarım saglık konusunda sıkıntın yoktur çok geçmiş olsun o adamı ayılınca bilmiyorum ne yapar artık coşkun hep üstüne titredigi aracını yitirmesi üzücü ama bravoyu çeker artık altına geçmiş olsun femoli paylaşım için teşekkürler valla haberim yeni oldu arayacagım hemen...
Bu arada karşı tarafın alkollü olduğu trafiğin raporuna eklendi mi ? eğer öyleyse ciddi sorunlar bekliyor karşı tarafı. hukuki süreç başlayacak demektir.
geçmiş olsunn
Büyük geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.
çok geçmiş olsun daha iyisini alırsınız..çok şükür sizde bir şey yok...
Çok geçmiş olsun. Forum olarak bir uğursuzluk var üstümüzde ya hadi hayırlısı...
Geçmiş olsun size bir şey olmaması sevindirici.
çok geçmis olsun Allahım daha büyük kazalardan korusun
Çok geçmiş olsun. Size birşey olmasın da aracın daha güzellerini alırsınız elbet. Allah başka kaza bela vermesin.
abi çok çok geçmiş olsun... vallah benim içim acıdı bu olayı görünce... Allahtan verilmiş sadakan varmış... sana bişey olmamış ya...
Çok çok büyük geçmiş olsun Coşkun abi.
Sen iyisin ya gerisi hikaye. Mal canın yongasıdır gerçi oda ayrı bir şey..
büyük geçmiş olsun.. cana gelen mala gelsin...
çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun ümit bey.Gerçekten üzücü bir durum.Allah daha beterinden korusun.Cana gelin mala gelsin.
çok geçmiş olsun, inşallah daha iyisini alırsınız canınız sağolsun gerisini boşverin..
Gecmis olsun.
Basına gelen olay icin üzüldüm.
İmkanın varsa bir tatile çık, biraz kafanı dinle.
geçmiş olsun coşkun.Allah korumuş.
Geçmiş olsun,üzülmemek elde değildir eminim ama sevinmek için daha büyük sebepleriniz var ki onlara bağışlamış Allah...birdaha veya hiç yaşanmaması dileğiyle (bütün herkes için) sağlıklı günler.
Sevgili Ümit kardeşim, geçmişler olsun...
Alkolü ağzıyla içemeyip bir de üstüne trafiğe çıkan zontalara da dilerim doğal seleksiyonla kendilerini yok ederler. Kurallara uyan ve efendi gibi trafikte seyreden insanlardan uzak dururlar.