coşkun abi seni tanımıyorum ama yaptığın yorumlardan ismen tanıyorum çok geçmiş olsun abi ALLAH c.c. daha beterinden korusun verilmiş sadakan varmış abi allah sevdiklerine bağışlamış seni... Allaha emanet ol abi
Printable View
coşkun abi seni tanımıyorum ama yaptığın yorumlardan ismen tanıyorum çok geçmiş olsun abi ALLAH c.c. daha beterinden korusun verilmiş sadakan varmış abi allah sevdiklerine bağışlamış seni... Allaha emanet ol abi
valla büyük geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın hepimizi.
Geçmiş olsun.çoşkun bey
Çok geçmiş olsun resimlerine şimdi baktım, cidden ağır bi kaza yaşamışsınız, şükür ki canınız sağ, Mehmet abinin de dediği gibi giden araba olsun, herşey geri gelir veya yenisi alınır ancak cana yapcak bişi yok, büyük geçmiş olsun. Allah sizi sevdiklerinize bağışlamış,
Çok özür dileyerek birşey soracağım , kaza esnasında emniyet kemeriniz takılı mıydı, kemer takılı olmadan airbagler açılmıyormuş diye biliyorum, yanlış mı biliyorum ?
çok geçmiş olsun coşkun bey..canınıza gelmemiş ama yine de böyle ********lerin yüzünden insanın içi yanıyor..
Tekrar çok geçmiş olsun..
hobaaa şimdi öğrendim.Coşkun kardeşim geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
Coskun abi sana bir sey olmadıgına oldukça mutlu oldum ama arabayada bır okadarda uzuldum uzuldum , altı ustu araba bırı gıder bırı gelır denılır fakat ne hıkmetse bu gp ler ıle aramızda dıger arkadasların dedıgı gıbı duygusal bır bag olusuyor sankı aıleden bırısı ,evdekı tv bozulur kaldırır balkondan atarız ertesı gun yenısını alırız fakat bu gpler farklı paran olsada kaldırıp atamıyor ınsan .
Yınede sana bırsey olmaması onemlı
bu arada kasko +sıgorta kaskonun odeme yapması gıbı olayları paylasırsan sevınırım bızımle son bır hatırlatma iznin olursa abi 2011 yılı Malıyenın arac kasko degerı benım aracta 22.400 tl fakat kasko sırketlerı 20.000 den fıyat belırlemıs yanı malıyenınkınden dusuk sana odeme yaparlarken bu rakamları bır kontrol et ıstersen belkı ısıne yarayabılır
Çok geçmiş olsun. Araban sana son görevini yapmış ve o kazadan seni korumuş, Tekrar geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun, gerçekten büyük kaza.
Ciddi yaralanmama olmaması da sevindirici, verilmiş sadakan varmış.
Umarım maddi yönden de bir sorun yaşamadan güzel Puntonun hakkını fazlasıyla alırsın.
geçmiş olsun allah sifa versin
Abicim büyük geçmiş olsun inan kendi aracıma olmuş kadar üzüldüm..
Çok şükür size sağlıgınıza bişey olmamış..
Geçmiş olsun, aracınıza üzüldüm ancak herkesin söylediği gibi can sağlığı çok daha önemli, Allah beterinden korusun. Geçmiş olsun tekrar.
Çok geçmiş olsun.
Cana geleceğine mala gelsin çook geçmiş olsun...
Az önce Medos'taydım. Kemal ile konuşurken Coşkun abiyi duydun mu dedim biliyorum dedi araba yukarıda. Çıkarken baktım, Allah korumuş abi seni...
kardeşim şimdi okudum ve çok üzüldüm, öncelikle sana bişey olmadığına çok sevindim,araba yerine konur allah beterinden korusun kardeşim üzülme...
Hocam Çok büyük geçmiş olsun Allahtan sana bişi olmamış dert etme mal bu sen sağlam olduğun sürece yeni araç mutlaka alırsın. Tekrardan Geçmiş olsun
Geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin.Allah beterinden korusun...
Sana birşey olmasın Coşkun...allah korumuş...geçmiş olsun...:(
Çoşkun abi büyük geçmiş olsun.. Sende bi şey yok ya bin tane arizona beji yerine gelir.
ama senin yerin doldurulmaz..
Coşkun çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.Teselli edici tek şey sende ciddi bir şey olmaması,canın sağolsun.
abi büyük geçmiş olsun inan yıkıldım
Allah korumuş coşkun!
çok büyük geçmiş olsun!
Büyük geçmiş olsun umarım iyisindir...
Allah beterinden saklasın...
Çok geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış. Umarım tüm sıkıntıları kısa sürede atlatırsınız.
abicim büyük geçmiş olsun, allahtan sana birşey olmamış, bununla geçmiş olsun abi, çok üzüldüm...
Büyük geçmiş olsun
abi çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun.allah korumuş valla en kısa zamanda iyileşirsin inşallah.
abi çok çok geçmiş olsun benim de başıma geldi yakın zmanda. Allah cana bişey vermesin.
Çok geçmiş olsun. Allah daha beterlerinden korusun. Mal her zaman geri gelir, mühim olan sizin canınızın sağlığı.. Tekrar geçmiş olsun.
şu na bak bi densizin yağtığı neler mal oluyor. şükür ki can a gelmemiş. geçmiş olsun abi
allah daha beterınden saklasın gecmıs olsun
büyük geçmiş olsun size kötü birşey olmamış ya gerisi önemli değil daha ne arizonalar gelir :) çarpan kişi alkollü araba kullanmanın cezasını inşallah fazlasıyla çeker..
saat 11 den sonra malesef trafiğin boş olmasına rağmen tehlike daha büyük oluyor kendini bilmezler yüzünden !
Geçmş olsun ALLAH beterlerinden korusun
gecmıs olsun allahtan canına bırsey olmamıs.allah beterınden korusun cumlemızı....
çok geçmiş olsun allah beterinden saklsın...