KKDF oranı tekrar %10 a düşürülmüş Fiat Finans mesaj atarak taksitleri tekrar yapılandırdığını bildirdi. telefon açarak 2010 ekim ayından bugüne kadar olan KKDF fazlasını geri iade edilecekmi diye sorduğumda danıştay kararını beklediklerini söylediler. bilgilerinize.
"Danıştay kararına rağmen KKDF tahsilatı devam ediyor" - En Son Makro Ekonomi Haberleri - HTEkonomi
Hadi bakalım. Yükseltildiğinde bankaya bile gitmemizi beklemeden hemen kkdfyi ekleyip hadi bakalım diyenler, şimdi ne yapacak merak ediyorum. Büyük ihtimal bu sefer bankaya çağırırlar müşterileri. Gideninki %10a düşer gitmeyen 15 ödemeye devam eder.
Murat kardeşim çok teşekkür ederim benim 3 tane kredim vardı, çok güzel bi haber oldu 50-100 bile düşse toplam kredilerden bu bile yeter bana sağolasın varolasın, işte bu sitenin forum sitesinin en beğendiğ4im yani , sadece araçlar değil güncel konular ve sosyal bilgiler de paylaşılıyor, çok teşekkürler...
nedir bu![]()
Keyif BMW'Dir...
Benim hesabıma sadece geçen ay alınan oran iade edilmiş 7 aydır alınan ne olacak bekleyip göreceğiz az buz değil aylık 30 tl fark ediyordu
Gelişmeleri buradan bildirirsek çok iyi olur ne gibi bir yol izlememeiz gerek ..
bizede mesaj geldi... bizde yükseldi sandık... taksitler 2 lira falan düşer herhalde..
geriye dönük olarak ödeme olacaktır, kazanılmış olan bir dava var, firmanın (Fiat Finans) dediğine göre danıştayın yazısını bekliyorlarmış(zam gelince yazı beklemezler ama)
valla benim de hanımın da bayağı bir kredi borcu taksidi vsr.
bu devirde bankalar yasal tefeciler
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Çok doğru Çoşkun bey!Faiz mi? Hiç bulaşmayın bence! Sömürü düzeninin en YASAL! sömürü aracı. Maalesef.
şimdi bizim fiat finansımı aramamız lazım yada beklicezmi. bana mesaj falan gelmedi hadi hayırlısı bakalım paylaşım için teşekkürler..
KKDF indirimi sonrası 486 TL olmuştur diye mesaj geldi. 3 lira indirim yapılmış. bizim alacağımız para ne parası 24 kasım dan bu yana kredi ödüyorum. bu konu için sürekli takipteyim..
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
Banada msj gelmedi artttıgı zaman msjı yollayıp otomatik arttırmıştı tefeciler..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri