Bayramın 1. günü ile bugün arasında 1900 km yol yaptım, Allah a bin şükür hiç ama hiç üzmedi vitesin seriliği ve aracın ekonomikliği 1 depo 90-110 hız ortalaması ile 755 km yapmışım 4 yetişkin bir çocuk ve bagaj dolu, yani gidişteki alınan dolduğu anda 164 TL aldı, yaptığım km ye böldüğümde 0,217 krş/km, dönüşte ise hızım hep 115-120 arası 3 yetişkin bir çocuk normal bagajla 720 gibi deyince mazotum bitmişti, ama bu değerler şu şekilde mazotu doldurduktan sonra pompa atınca yakıt alışını keserim. Bu arada araçlarınızın değerlerini bilin dostlar, Afyon dan Manisa ya giderken özdilek kavşağını geçince hemen rampalara başlayınca sonradan öğrendiğim bir araç beni rampada sıkıştırdı, 4 yetişkin 1 çocuk ve bagaj dolu olmasına karşın o rampalarda sollayıp geçemeyen aracı yokuşu aşınca öğrenmek için yavaşladığımda yeni kasa toyota corolla idi, xenonlu falan, içine baktığımda 1 kişi vardı herhalde şirket aracıydı, daha sonra ilerde ışıklarda aynı anda kalktık, tam gaz, 4 vitesten sonra yanımda oturan abim rahatsız old için hızımı azltmak zorunda kaldım. Ama o rampada puntiş kendini gösterdi ya (Maşallah) bir kez daha gurur duydum aracımla...