honda da çok güzel bir tercih aslında benzinlisi çok az yakar parçası servisi abartı değildir ama evo da güzel :) aslında bence biraz jazz ağır basıyor :)
Printable View
honda da çok güzel bir tercih aslında benzinlisi çok az yakar parçası servisi abartı değildir ama evo da güzel :) aslında bence biraz jazz ağır basıyor :)
bütcede bir problem oldu ve 20 22 bin civarlarına düşmek zorunda kaldık.. grande punto bakıyorum şimdide.. 2008 2009 falan. punto evo 1.4 dualogic 77hp ile motorları aynı degil mi gp nunda.. birde belki manuel alıabiliriz bir ihtimal. ancak 1.3 mjt lere bakıyorum hepsi 100000 binlerde falan gidipde o kadar yol yapmış araba almak istemiyorum :s :(
merhaba erdem arkadaşım, aramıza hoşgeldin. bende daha önceden hyundai getz vardı otomatik vites. şu anda dynamic dualogic kullanıyorum. bi deneyim paylaşayım 14.07 tarihinde araçta 7 kişiyiz ve sağlam diyebileceğim bir yokuşu otomatik modda iken çok rahat bir şekilde çıktım.yokuşu bitirene kadar araç 1.viteste kaldı. bu birazda kullanıma bağlı bir olay gaza yüklenirsen vites değiştirir ve yokuşu 2.viteste çıkamayabilirsin. ama dediğim gibi beni de şaşırtmasına rağmen yokuşu çok rahat çıkmıştım. bunu dışında araç bence konforlu güzel bu biraz da şans işi tabi ben aracımda kapılatdan gelen seslerle baya bi uğraşmış servisten çıkmamıştım. tabi seslere takıntılı olunca böyle oluyo birde direksiyon yükseklik derinlik ayarını değiştirdikten sonra direksiyondan ses gelmeye başladı. https://forum.grandepuntotr.com/tekn...im-lutfen.html bu sesi henüz kesemediler bakalım bu şekilde kullanıyorum şu anda. hatta bazen farkına bile varmıyorum. renk konusunda sana tavsiyem siyah dışında bir renk alman olacaktır. siyah almazsan kafan rahat olur ben çok istiyordum siyah rengini ama bir daha siyah almam :) umarım aradığın arabayı bulursun. iyi şanslar...
arkadaşım öncelikle senin almak istediğin modeli 5 aydır kullanıyorum. Gayet güzel kullanımı rahat bir vites seçeneği. yakıtı da gayet ıyı. sehir içi 100/6.5 yakıyorum.performan olarakta gayet tatmin edici. 4 kişilik bir ailesin yani aile babasısın. hızla çok alakalı olmaman lazım. dualogıc şanzıman çok akıllı; için rahat olsun gönül rahatlığı ile alıp kullanabilirsin.....
Yıllardır Renault kullanan ve bu markanın forumuna sahip biri olarak gidip eşime Evo 1.4 Fire Dynamic Dualogic almışsam bir bildiğim vardır herhalde,seni ikna etmeye de çalışmam,kafana göre takıl...:)
punto aldığın zaman kapı aynanın hemen altındaki parça düşmemesi için iyice yapıştır