Burada dünya ekonomisinden bahsediliyor. Uyumayın be arkadaşlar bu kadar mı görmüyoruz. 4 liralık bir benzinde 2.5 tl sinin vergi olduğunu kimse bilmez mi. Yorumsuzum ben.
Burada dünya ekonomisinden bahsediliyor. Uyumayın be arkadaşlar bu kadar mı görmüyoruz. 4 liralık bir benzinde 2.5 tl sinin vergi olduğunu kimse bilmez mi. Yorumsuzum ben.
katilmakla beraber 38 milyarlik bi arac aliosn 10 milyarı otv olarak oduosn niye oduyoruz ulkede yer kaplayip yolları kullandıgımız için ama hala istanbulda oturanlar için konusuyorum kopruye, park ettgimiz isparka , otobandaki parali yollara ayrıyetten bi daha para oduyoruz benim sahsi fikrim ya otv kalksın yada bu yazdıklarım ucretsiz olsun
Bence siz önceki mesajları okursanız bizim vergilerden, neden bu vergilerin yüksekliğinden bahsettiğimizide, hatta akayakıttaki artıştan bizimde çok memnun olmadığımızı görmüş olursunuz... İşte o zaman Uyuyanın kim olduğu ortaya çıkacaktır. Merak etmeyin herkes herşeyin farkında. Sadece dikkatlice okuyalım yeter.
Bazen okumak yetmiyor, anlamak gerekli. Uzaklarda birşey aramaya gerek yok. İğneyi kendimize batırmalıyız öncelikle. Sebebi her ne olursa olsun. Burada siyasi bir konuşma yapmıyorum. Kimse yanlış anlamasın. Ama bizim 2 3 depo doldurduğumuz parayla insanlar ev geçinmeye çalışıyor. El insaf !!!
Türkiye'da araç alırsınız KDV + ÖTV ödersin eyvallah. Her sene MTV ödersin eyvallah. Benzine ÖTV + KDV ödersin eyvallah. Bir kaç şey daha otoparka kdv falan. Ya bir araç bu kadar lüks bir şey mi ülkemizde... Susmak tek çare derseniz susalım konuyu kilitleyelim. En azından ben konuşmuyorum artık.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri