Alıntı LorDracula Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ustam 23,30 da yola cıkıp sabaha karsı 04,00 sularında kurtköy mehmetcik vakfında mı oldum diyorsan ben imkansız derim köprüyü kaç saatte gectin acaba? 2 saatte gectim dersen şayet 1,45 te mehmetcik vakfında olursun. köprüyü gecince 15 dk ya sürer ya sürmez ( 60km/s hızla gitmiyorsan tabi ) benim basıma dün geldi trafikte o kadar araba kullanmayan varki anlatamam sol seride gecip 100 ila 110 km hızla gitmeyi marifetmi sanıyorlar onu bilmiyorum ya sağ şeritten en az 30 araç gectim tek seferde dün akşam ist dönüş yolunda tır sağdan gidiyor normal hızında en az 4 araç gecti orta seritte seyir ediyor bu araçlar bazen şeytan diyor böyle gideni cek sağa döverek öğret bu yolda nasıl gidileceğini. allah herkeze sabır versin ve bir an önce bir kanun cıkarda böyle kullannaların ellerinden ehliyet ve araçlarını alırlar. yoksa halimiz duman demektir.
İstanbul olunca pekte imkansız olmuyor ne yazık ki yalan olmasın ama cennet mahallesinden köprüye gelmem zaten 2 saatten fazla sürmüştü diye hatırlıyorum. Birde ben bazıları gibi bir sağa bir sola olmadı cup emniyet şeridine hadi ordan en sola falan gibisinden araba kullanmıyorum girerim akan bir şeride yoluma gitmeye çalışırım. Zaten ilerisinde kaza daralma çevirme vs. olmayan yolların tıkanmasının tek nedeni MEDENİ bir şekilde bir o şeride bir bu şeride beğenmedi emniyet şeridine geçip duranlar yüzünden tıkanıyor.