Alıntı skystar37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Geçmiş olsun diyerek bende kısa bir anımı anlatayım sizinle aynı şekilde sayılır bir cuma akşamı bende hanımla beraber hadi kahvaltıya köye giderim diye saat 23:30 gibi Küçükçekmece Cennet mahallesinden yola çıktık amacımız sabah saat 7gibi Kastamonu-Pınarbaşına varmaktı lakin köprüye varıp geçmemiz tam 2 saat sürdü. Ben gece yolculuğunda uykusu gelen yorulan biri değilimdir ama istanbul trafiği çok güzel yormayı beceriyor. Köprüden sonra anadolu otoyoluna girdim ve Mehmetçik tesislerine vardığımda saat sabaha karşı 4e geliyordu. Hanıma boşver köyde kahvaltıyı ben sana bolu dağında ısmarlayayım diyip aracı güvenlik kameralarınında görebileceği bir noktaya çekip görevlilerede söyleyerek 1buçuk saat kadar uyuduktan sonra yola devam ettim.

İstanbuldan çıkıp bir yere gitmek için erkende çıkılsa geçte çıkılsa bazen öyle şeyler oluyorki akıl sır ermiyor. Punto ile daha henüz o yollara çıkmadım ama kısmetse önümüzdeki hafta bir planım var gerçekleştirilsim bende izlenimlerimi severek burada sizlere aktaracağım.
ustam 23,30 da yola cıkıp sabaha karsı 04,00 sularında kurtköy mehmetcik vakfında mı oldum diyorsan ben imkansız derim köprüyü kaç saatte gectin acaba? 2 saatte gectim dersen şayet 1,45 te mehmetcik vakfında olursun. köprüyü gecince 15 dk ya sürer ya sürmez ( 60km/s hızla gitmiyorsan tabi ) benim basıma dün geldi trafikte o kadar araba kullanmayan varki anlatamam sol seride gecip 100 ila 110 km hızla gitmeyi marifetmi sanıyorlar onu bilmiyorum ya sağ şeritten en az 30 araç gectim tek seferde dün akşam ist dönüş yolunda tır sağdan gidiyor normal hızında en az 4 araç gecti orta seritte seyir ediyor bu araçlar bazen şeytan diyor böyle gideni cek sağa döverek öğret bu yolda nasıl gidileceğini. allah herkeze sabır versin ve bir an önce bir kanun cıkarda böyle kullannaların ellerinden ehliyet ve araçlarını alırlar. yoksa halimiz duman demektir.