Hayırlı ugurlu olsun.. Puntodan sonra yakıt tüketimi size bi hayli fazla gelecektir..![]()
ahh abi ahh yapma bunu yaa çok güzel maşallah allah kaza bela ceza vermesin
punto da 5.2 - 5.5 lerde gezerken; şimdi 7+ klübünde olmak biraz sarsıcı olsada (insanoğlu bu.. neye alışmıyor, adapte olmuyor ki) o güzel cümleyi kurabilmenin verdiği mutluluk herşeye bedel: YAKSIN..YAKSIN DA GİTSİN AMA!
Daha iyisi senin olsun arkadaşım!![]()
kazasız belasız inşallah, çok güzel duruyor maşallahı var güle güle kullanın![]()
hayırlı olsun... kanıma giriyorsunbende severim kuvvetli arabayı fakat yakıt olayı bozuyor işi
bende tam puntoyu verip nissan qashqai almayı düşünürken.
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin ama B sınıfı bir arabaya (50.000 TL.) çok vermişsin... Satarken çok kaybın olacağına eminim. Grande Punto (senin tabirinle eşeği) çok arayacaksın gibime geliyor.....
tsi bizzat ben kullanıyorum şuan için sehir dışı 80 90 km arası hızla giderkn rekorum 4.7 litre sehir içi sakin kullnımda (Bursa) 6.5 7.5 arası takılıyor basınca 8-10 lt kadar çıkıyor sehir içi kısa mesefede kullnımda motor ısınmadan durduğumuzda fazla yakıyor ama bütün araçlarda böle zaten
dizel araçtan sonra mutlaka bi fark olucaktr ama çok fazla deil
yakıt/performans anlmında çok iyi
41 kere maşallahallah kaza bela vermesin çok güzel araba
![]()
P U N T O F O R U M - forum.grandepuntotr.com
2009 G.P 1.3 Mutj Egzotik Kırmızı
2011 Evo S&S Euro 5 1.3 Mutj Evo Grisi Asist Kit+Safety Plus Kit
hocam öncelikle hayırlı olsun . yenı seçiminiz çok güzel olmuş. bence insan hayatı boyunca en az 1 kere yüksek hp li araç kullanmalı. ama şunu hatırlatayım aldıgınız gün hemen gaza asılmayın biraz dayanın))
Ben eminim yakit ortalaman 6 nin altinda olacaktir . Senin gibi sakin bir adam tobe basmaz , bir gun bir gezme sonrasi beni dukkana birakacakken gec kalmis olan ben sana bas gaza derken bu kadar gidiyor demistin ibre 60 taydi cildirma animdi
Gule gule kullan zannedersem seni gecmelerimin ocunu fena alacaksin yan yana takilmayalim bundan sonra![]()
hayırlı olsun abi kazasız belasız bol basmalı az yakmalı![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
MAşallah cok gzll hayrlı olsnyakıtı falan boşvern yaktığı kadr gidecekte
)
Hayırlı olsun, bunu alan yakıtıda düşünmez, Balıkesirde bir iş arkadaşımda İstanbuldan sipariş verdi oda gün sayıyor. Güle güle benzinliğe girin, güle güle çıkın ve gaza asılın...
Ben altında 180Hp bir araç ile 7lt yakıt ortalaması tutturacağına inanmıyorum, basarsın basarsın
Hiç kimse sakin kullanamazki o aracı çok zor bir marifettir o![]()
herkese çok teşekkür ediyorum!
işte yaa..bende onu istiyorum artık!
bu yaşta bunu yapmasaydım, hiçbir zaman yapamazdım!
2.5 ay bekledim yaa...
askerde bitti dedik şafak saymak ama bu meret bana yeniden şafak saydırdı resmen!
çaktırmayınbana da öyle geliyor da..işte.. bir umuttur yaşatan insanı!
![]()
hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin.
hocam basın tabi aracınızla ama birazcık rodaj kısmında basmayın sadece
hem mjet i boşuna mı kullandınız ordaki tasarruflar bu araca![]()
Oruç, hem senin hem de Müslüm adına çok sevindim. Her ikiniz için hayırlısı olsun. Kazasız, belasız güzel günlerde kullanın
Bu arada tur atma konusunda Mehmet'e katılıyorum![]()
geçen cuma müslüm beyin ordayken hem oruç beyle tanışmıştım hem de yeni arabasını görmüştüm. tekrar hayırlı olsun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri