Müslüm abiyede sizede hayırlır olsun... Yanlız GTI çok fena duruyor![]()
2006 Mart ayında, sıfır km olarak, ilk gelen partiden aldığım 1,3 mj 75hp active new orleans mavisi aracımı bugün itibariyle sevgili servis müdürümüz müslüm "the altınyürek" kaymak abimize satmış bulunuyorum!![]()
ve 22 nisanda siparişini verip ;o günden beri sabırsızlıkla beklediğim VW Polo GTI 'ıma kısmetse Salı günü kavuşuyorum!
bilenler bilir..bilmeyenler için;
1.4 - 180 hp - DSG - beyaz - 4 kapı - panoramik cam tavan - 6.5" dokunmatik teyp + 6'lı cd-changer - bi-xenon paketi (led'li farlar) - cruise control - arka park sensörü - lastik basınç sensörü
puntomla aram gerek tüketim gerekse de sürüş zevki olarak o kadar iyiydi ki, ondan soğutacak hiçbir sorun yaşamadım Allaha şükür!
108.000 e gelmişti km.si ve bende de artık ufak ufak değişimler olmaya başlamıştı (sürüş karakteri anlamında)
bir benzetmem var, neden bu arabayı aldığımı anlatmak için kullanıyorum:
grande puntom, köydeki en güzel eşşekti!
her yere, her yola geliyordu... bana mısın demiyordu!
...ama ben artık ata binmek, yaldır yaldır koşturmak istiyordum!
sözün özü, artık bir grande puntom yok...0-100'ü 6,9 sn olan bir alman atım var!
bu da tır'dan indiktan sonraki ilk pozları
![]()
Müslüm abiyede sizede hayırlır olsun... Yanlız GTI çok fena duruyor![]()
allah kazasız belasız etsin inşallah, güzel günlerde kullanın, kardeşimde var biliyorum harika bir araç. nazar değmesin.
Punto Evo 1.4 Dynamic S&S Dualogic
FG Monster 4x4 1/6 Off-Road
Revo 3.3 4X4 1/8 Off-Road
Hayırlı olsun gerçekten çok şık duruyor.. Özel değilse nekadara mal oldu..
Bu arada müslüm abim sanada hayırlı olsun dün yanındaydım ama hiç bahsetmedi
BY Turbo SPORT 150 HP
Hayırlı olsun her ikinizede
Performans ve konfor olarak çok çok üstün bir araç bizim araçlardan ama yakıt konusunda çok üzecektir seni Multijet'ten sonra eminim
Hiç yakmasa bile 8,5lt yakar bu araç oda 36krş felan off anam off![]()
19krş nerdee 36krş nerde![]()
her iki tarafada hayırlı olsun, puntomu almadan önceki hayalimdi, ayıptır sorması nedir aracın günahı![]()
köydeki eşşek öylemi bak bu olmadı o eşşeği mumla arıyacaksın demedi deme , kaç kere nerede basacaksınki bu arabayı birde sen ortalama rekoru sahibi insan 4,2 4,3 yaktıran insan 2 ay sonra görrüm seni
Hayırlı olsun kardeşim bi tur atayımmı![]()
![]()
Hayırlı olsun aracınız.İnşaallah sorunsuz bir şekilde kullanırsınız.Fakat puntoya eşek polo ya at benzetmesi yapmanız biraz abes olmuş bence.Duyanda broadwaydan mercedese geçti bilecek.İki araçta b sınıfı ve konfor ve kalite bakımından birbirine yakın araçlar.Hatta iç mekan genişliği ve ferahlık bakımından punto daha iyidir.Tabi performans ayrı bir konu.Herhalde yeni araç almanın heyecanıyla böyle bir benzetme yaptınız.Ama seçiminiz de alıdğınız araçta güzel tabi.
teşekkürler!
müslüm bu
karda yürür izini belli etmez
bana maliyeti 50.000 TL
mehmet iyi bilir beni!
doğal olarak vw forumlarına takılıyorum bir süredir ve bu aracı kullananların ortak dedikleri:
"sanki durabilirsen 7.0-7.5...kaşıntı tutma sıklığına göre 8.5-9.5 fiili kullanım verisi" diyorlar...tabi daha hepsinin rodajda olduğunu da hatırlatmak istiyorum!
ve açık olarak iddia ediyorum ki (mehmet de onaylayacaktır)
ben bu aracı (eğer sakin durabilirsem..ama arada da milleti tokatlamak suretiyle)
6.8 ila 7.2 arasında tutarım!
Hayırlı olsun güzel makine.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
yoo..hiçte abes olmadı bence ve heyecandan dolayı da öyle söylemedim!
ayrıca, kalite-sınıf konularına hiç girmeyeceğim!
puntoma çok severek, değer vererek bindim!
ama sonuçta onu öyle kabul ettiğim için sevdim ve soğumadım (yoksa bende de normal bir kullanıcıyı soğutacak şeyler çıktı zamanında)!
ondan bir audi bir vw bir alfa romeo kalitesi beklemedim!
köy ortamında bir eşşeğin değeri (işlevi) ne ise; dizel bir grande puntonun değeri de o idi benim nazarımda!
benzetmeyi açmam gerekiyor anlaşılan!
..nasıl köy yollarında, patikalarda yarış atı işlevsiz-değersizken; ama bir eşşek son derece yararlı ve kullanışlı ise; eski ve yeni araçlarım arasındaki ayrımında aynı şekilde olduğu aşikardır!
yorumunuz için de teşekkür ederim.
Konu unik06 tarafından (08/07/2011 Saat 18:20 ) değiştirilmiştir. Sebep: ek
Hayırlı olsun..
TSİ Jetta.
hayırlı olsun arkadasım yakıt konusuna gelince atı alan arpasınıda alır hesabınızı yapmıssınız mutlaka ALLAH kaza bela vermesin
Eski bir Golf5 sahibi olarak hayırlı olsun diyorum. allah kaza bela vermesin.. yakıt,parça ve servis maliyetleri yüzünden punto evo ya geçtim.. inş. memnun kalırsınız...
Hayırlı olsun valla canavar alet. İnşallah bu tarz bir sporcu isteginiz geçici bir heves değildir ve uzun bir zaman keyifini çıkartırsınız..
Aracı aldıktan sonrada detaylı fotoları sürüş izlenimleri ve tabiki yakıt durumunu öğrenmek isterim.
This is not personel, just business..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri