Sayfa 1/2 12 SonSon
38 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: yeni araç alırken ödediğiniz kasko ve dosya masarfları

StarJet Active 1.4 77Bg. dttafo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Edilen teşekkür: 0

Standart yeni araç alırken ödediğiniz kasko ve dosya masarfları

Yeni grande punto alan arkadaşlara bir kaç sorum olacak kaskolarını nerden,ne kadar yaptırdıklarını birde araç alınımı sırasında dosya masrafı denen bir şey var bunun nr kdr tuttuğunu yazarlarsa cok sevinirm.çünkü hangi bayiye gitsem araçta yaptıkları 300-400 milyonluk indirimi burdan karşılayaklarmış izlenimini veren fiyatlar söylüyorlar bu iki hususta.cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürlere,en yakın zamanda Bilgilerimde yazan aracı alacağım nasipse
    Saygılar

Cem Cebeci
    civcivx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 932

Kaskomu, krediyi kullandığım bankaya ait olan Garanti Sigorta'dan yaptırdım. Fiyat olarak çok uygundu. Tüm teminatlar dahil 980/10 TL tuttu (29.500 TL kasko üzerinden)

Dosya masrafı denilen şey, bankanın aldığı bir para. Satıcı ile alakası yok. Ben 250 TL (200 de olabilir) vermiştim galiba, yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıca zorunlu sigorta da yapılıyor. 100 küsur TL de o tutuyor.

Ali İLHAN
    microab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Nevşehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    50 A* 4*4
    Edilen teşekkür: 690

840 lira kasko --30.000 lira-- üzerinden hesaplandı.(Gerekli gereksiz bir sürü klozu var)
    2 ay ertelemeli 10 taksit.

Kredi çekilirken alınan 210 ytl kredi içinden kesiliyor.Başka bir masraf yaptığımı hatırlamıyorum.
    GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06

İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru

aynaturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Afyonkarahisar
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 2

Ben İş Bankasından kredi kullanmıştım kaskoyu onların şirketi Anadolu Sigortadan 980 e yaptılar ama bana pahalı gelmişti. Çünkü bir arkadaş Megana 40 milyarlık kaskoyu 900 e yaptırdı bense 27 milyarlık kaskoyu 980 e. Fazla değil mi sizce

Mustafa Akçay
    pdr42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 625

23000 uzerinden hesaplandı kaskoda ek odeme diye bişey yok 770/9 taksit yaptırdım. akbank tan kredi cektim 150 ytl kredi masrafı aldı onun dısında bi ucret odemedim. ama sunuda belirteyim arkadasalr en uygun aksigorta idi bu arada gecen arkadasına arabaya kasko sorduk seker sigorta mı ne adam diyorki cogu kaskoda asistan hizmetinin yanında arac kiralama himeti yok dedi. fakat aksigortada var bence en iyi aksigorta. kaza yaptıgımda aracımı ucretsiz servise cekti hemen 3 gunluk arac kiralama hzimetinden yararlandırıldı konyadaydım adamlar konyadan arac bulamamsı bana anakaradn gonderiyolarmıs. yani rahmetli sabancıdan allah razı olsun ne diyem

mustafa özkan
    şehitler aslaaa ölmez baycep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Elazığ
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    23DR000
    Edilen teşekkür: 108

Arkadaşlar kaskonuzu ucuz diye bilmediğiniz kasko şirketlerine yaptırmayın, sonra masraflarınızı ödememek için ellerinden geleni yapıyorlar. Ben koç alianzdan 750 ytlye yaptırdım full kasko 3 hf önce küçük bir kaza geçirdim 1600 ytl masrafı 10 günde hesabıma yatırdılar. bayi bana anadolu , yada ankara sigortaya ait tam hatırlayamıyorum ikisinden birisiydi 2,5 aylık senet gösterdi ödememek için ellerinden geleni yapıyorlarmış eniyisi arabayı aldığın yer ile ii pazarlık yapıp kaskolatmak . sizin bu işten anladığınızı hissederlese yeterince indirim yaparlar
    Konu baycep tarafından (07/01/2007 Saat 18:57 ) değiştirilmiştir.

Fatih Göncü
    ORACLE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 88

Ben 690 YTL ye yaptırdım. Anadolu sigortadan.
    Herşey de var. Ancak 2 yıl hasarsızlığım var.Benim önceki aracımı sattığımda dondurmuştum.
    Onun üzerine fark verdim ve 690 a geldi. 23.500 mü yoksa 25.500 üzerinden mi ne yapıldı tam hatırlayamadım. Ayrıca daha önceki tipomda anadolu sigorta ile hiç bir porblem yaşamadım. Bi kere arkadan vurmuşlardı.

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Mısafır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 11

koc personel ındırımıyle 1025 e kasko yaptırdım kredıyı ıs bankasından ıhtıyac kredısı olarak kullandım 1.35 faız le 75 lıra masraf odedım...

Şahin Koban
    barraquda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 26

arkadaşlar merhaba..araç 28.400 YTL üzerinden 847 YTL anadolu sigortaya kaskolattım.%40 hasarsızlık indirimim vardı eski aracımdan dolayı..garanti bankasından 10.000YTL kredi kullandım.300YTL dosya parası aldılar..ne iş yaptılarsa fazladan !!+ 35YTL'de hayat sigortası.ismi hayat sigortası ama süresi, kredi bitince 18 ay sonra sona eriyor ve limiti kredi toplamı kadar..bu bankalar gerçekten milleti enayi yerine koyuyorlar valla..uyuz oluyorum hepsine..

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Mısafir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 5

Benim 3 active için 21.500 faln bedel den kasko yaptırdım. Devam ede nbir kaskomu ona geçirdim. 2000 model peugeot yu satııp 0 grande alınca adamlar 150 kaat geri ödeme yaptı bana. Sanırım 580 civarı oldu. Garanti sigorta full kasko.

ali kemal metin
    dejavu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 BD 2134
    Edilen teşekkür: 282

ben liste fiyatı üzerinden 31,060 ytl üzerinden hesap yaptırdım 1,060 ytl ye
    güneş sigorta arabayı aldığım bayinin bünyesinde bulanan ve bana sunulan en ekonomik koskoydu ve full kasko yaptırdım.. artı olarkta aynı fiyata dahil olarak mini kaskosuda var (48 ytl) küçük hasarlarda aracın asıl olan ana koskosu bozulmadan da tamiri münkün yani..
    buda tampon ve sürtmeler ve çizikleri kapsıyor.
    o zaman bana oyak kaskoyu 1450 ytl demişlerdi
    ve sekiz taksitte ödüyorum..
    Konu dejavu tarafından (14/04/2007 Saat 19:54 ) değiştirilmiştir.
    GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi

Hüseyin Koyak
    h k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 205

arac degerim 26 küsür gözüküyor , koc allianzdan süper oto sigortasi yaptirdim , sifir arac koruma teminati var arti pek cok opsiyonel kloz ekli durumda. eski aracimdan gelen %50 hasarsizlik indirimi ve koc ailem indirim ile 690 ytl tuttu. 12 taksit.
    Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ

İbrahim Kıvanç CİHAN
    Emekli Moderator İbrahimKC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1537

BEn 33100 üzerinde koç alians dan koç indirimi ile 989 liraya yaptırdım.
    Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Misafir2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 313

sormayın yahu arkadaşlar şubat 25 te kaskom bıtıyor yenısı ne kadar kım bılır kara kara düşünmeye başladım

Ali İLHAN
    Nereden
    Nevşehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    50 A* 4*4

Alıntı vulas54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sormayın yahu arkadaşlar şubat 25 te kaskom bıtıyor yenısı ne kadar kım bılır kara kara düşünmeye başladım
    Hasarsızlık indirimin varsa,bu seneden daha ucuza mal olur.

İnternetten hesaplatabilirsin google den arat,birüsürü sigorta şirketi bulursun...
    Benimki de 20 Mart da bitecek...

İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Misafir2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 313

yok baba deldım ben kaskoyu araba daha 2 aylık bıle değildi vurmuştumbırının arabasına ))

Mustafa Akçay
    pdr42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 625

yaw birde bu kaskoda bi durum var allah gostermeisna racın ert oldu ben aracımı 23 milayradan kasko yaprıtmısım buguna rabayı almaya kalksam 25 milyar bu adamlar bana ne kadar para verir bilen varmı

Ali İLHAN
    Nereden
    Nevşehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    50 A* 4*4

İkinci eli neyse o kadar öderler...

Murat YANIK
    Linos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    06 BE 7673
    Edilen teşekkür: 1268

İş Bankasında 1. dereceden akrabası çalışan varsa, Anadolu Sigorta da baba bir indirim yapıyor! Haberiniz ola

Kadir K.
    kadoku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 ** 0178
    Edilen teşekkür: 436

Koç Alıanzdan Süper Oto Poliçesini yaptırdım 1200 tuttu 6 taksit yaptılar, dosya masrafı olarakda hemen hemen bütün bankaları araştırdım ve çok değişik uygulamalar olduğunu gördüm en düşük fiyat veren de 150 ytl ile Oyakbank oldu..

Sayfa 1/2 12 SonSon