Bende araştırıyorum...
Dynamiclerin hepsi esp limi diye sordum forumdaki arkadaşlardan 2007 sonrası esp standart oldu cevabını aldım..Bi araştır istersen bu tür farklılıklar olabilir.
herkese selam,
grande punto almak istediğim için siteyi uzun zamandır takip ediyorum, bir fiat bayisinde ellerinde 2006 Aralık fiyatından kalan o km bir grande punto alma girişimim olmak üzere, fiyat olarak neredeyse şu anda fiyat ile 2000 ytl fark var. ama benim merak ettiğim bu araç ile ocak 2007 den sorna gelen araçlar arasında donanım olarak ufak da olsa herhangi bir değişiklik var mı? sadece stokta kaldığı için bu fiyatta bu kadar indirim yapmaları mümkün mü? araç 1.3 multijet 75 hp dynamic..
Bende araştırıyorum...
Dynamiclerin hepsi esp limi diye sordum forumdaki arkadaşlardan 2007 sonrası esp standart oldu cevabını aldım..Bi araştır istersen bu tür farklılıklar olabilir.
2006 model sıfır araç almak istiyosan forumda var bir tane. hem de donanımlı
https://forum.grandepuntotr.com/showthread.php?t=2776
Forumdaki arkadaşlarda şu an satmayı düşündükleri ikinci el mjet gp varmı??
bildiğim kadarı ile 90 hp lik motora sahip olan 2007 modellerde standart olarak geliyor, 2006 modellerde ise güvenlik paketi ile birlikte geliyor
[quote=a3a;74643]herkese selam,
grande punto almak istediğim için siteyi uzun zamandır takip ediyorum, bir fiat bayisinde ellerinde 2006 Aralık fiyatından kalan o km bir grande punto alma girişimim olmak üzere, fiyat olarak neredeyse şu anda fiyat ile 2000 ytl fark var. ama benim merak ettiğim bu araç ile ocak 2007 den sorna gelen araçlar arasında donanım olarak ufak da olsa herhangi bir değişiklik var mı? sadece stokta kaldığı için bu fiyatta bu kadar indirim yapmaları mümkün mü? araç 1.3 multijet 75 hp dynamic.
merhaba senin suan almak istediğin 2006 model gp de ne özellikler var birde fiyatı nedir.2007 modellerde fazla bir fark yok ama dynamıc,ve emolarda esp yi standar yaptılar ama o da 90bg liklere, tabi birde iç dizaydan kapı kolları el freni düğmesi ve havalandırma kanalları boyalı,gösterge paneli daha farklı ve en önemlisi 2007 lerde problem yok neden 2006 lardaki problemleri iyileştirme yaptılar onun için ben senin yerinde olsam 2007 yi tercih edrerim
Dynamic te esp nasıl oluyor bilmiyorum ama gerçekten gerekli birşey olduğuna inanıyorum. yalnız 2006 daki gösterge panelinden sonra 2007 için ne düşünürsün bilmiyorum. Sen bayii ye git gösterge panelini 2007 e taktırkeyifle kullan
![]()
2006 Aralık Fiyatından kalma bir araç derken önemli olan araçın bayinin eline ne zaman geldiği.
Bildiğiniz gibi 2006 ikinci yarısından sonra gelen araçlar 2007 model oluyor. 2007 model araçların çoğunda başta tıkırtı burcu olmak bir kaç sorun halledilmiş oalrak geldi.
Ama sanırım Mart 2007 (Tarihden emin değilim) den sonra gelen araçların iç görünüşünde ufak tefek değişiklikler yapıldı. (Torpida bölümunun üst kısımında bölgenin daha yumuşak bir maddeden yapılması gibi) ama çokta önemli bir değişiklik yok.
Sorunuza gelirsek, Aralık 2006 ve Ocak 2007 faturalı araçlar arasında bir fark yoktur.
Ayrıca, 90 BG lik Multijetlerde (Aktive (2007 Nisan ayından sonra olması lazım) - Dynamic ve Emotion) ESP standarttır.
75 BG Multijetlerde (Aktive ve Dynamic) ESP yoktur.
Aralık 2006 faturalı araç 2007 modeldir ve uygun bir fiyatla veriliyorsa bence alınabilir. (Bende aracı Aralık 2006 da aldım).
Şimdiden hayırlı olsun.
O zaman 2006 öncesi Dynamic almanın fazlaca bi avantajı yok.2006 öncesi 75lik active de ASR varmı??
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri