Tebrik Ediyorum Sizi Bahane Gibi Sanilmasin Ama Yrn Finalim Oldugu Icin Ve Son Zamanlarda Pek Siteye Bakamadigim Icin Gelemedim Bundan Sonrakilerde Maddi Manevi Bulunmaya Hazirim Tekrardan Hepinizi Kutluyorum ..
Tebrik Ediyorum Sizi Bahane Gibi Sanilmasin Ama Yrn Finalim Oldugu Icin Ve Son Zamanlarda Pek Siteye Bakamadigim Icin Gelemedim Bundan Sonrakilerde Maddi Manevi Bulunmaya Hazirim Tekrardan Hepinizi Kutluyorum ..
Emeği geçen herkese çok teşekkürler!.. Gurur duydum...
Buradaki malzemeleri, hayır işi olduğu için ücretsiz olarak Adapazarı'na götüren, ne yazık ki ismini almayı unuttuğumuz, VİB Turizm'in kaptanına da ayrıca teşekkürler...![]()
süpersiniz arkadaşlar. tüm emek verenlerin ellerine yüreklerine sağlık. son olarak.
VİVA GPPPPPPPPPPPPPP
***GFB***
Gerçekten harikasınız,femolinin de yazdığı gibi,mutluluğunuz gözlerinizden okunuyor ve şu sayfalardan bizleride mutlu ettiniz,eksik olmayın ve daha iyilerine inşallah..
Son dönemde işlerimdeki aşırı yoğunluk ve akabinde küçük kızımın rahatsızlığı nedeni ile aktif olabilmeyi istediğim bu güzel kampanyaya sadece nacizane maddi destek vererek pek katkıda bulunamadım,devamı olduğu sürece bende eşrafımı ve tüm imkanlarımı seferber ederek bu kampanyaya elimde olmayan nedenlerden dolayı ilgisiz kalışımı telafi edecem inşallah..
Allah bu güzel birlikteliğimizi daim etsin inşallah...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri