Ben 23.750 diyorum arayanlara birisi 23.500 verdi napsam ki, kararsız kaldım. :)
Printable View
Ben 23.750 diyorum arayanlara birisi 23.500 verdi napsam ki, kararsız kaldım. :)
satmaya niyetin yoksa 24 bin iyidir :)
kiraya ver :)
Peder bey geldi duruma el koydu. :D
23.750 neymiş bulana kadar canımız çıktı, temiz dedin 3 ay aradık şimdi yok şurdan kırsınlar burdan kırsınlar hiç uğraşamam 24 bin'den 1 lira aşağıya satamazsın dedi. Veren olursa satarsın yoksa çekeriz garaja dedi.
Bir bakıma o da haklı şubattan mayısa kadar istanbulda temiz araba aradık, düşük km, kaza boya değişen olmayan ve ilk sahibinden araç gerçekten çok zor bulması. Hele bir de beyaz olunca. :)
Sağ arka kapıda benim yaptığım ufak sürtmeyi diyorsunuz. Autokinge gitmiştim randevu almaya sağ arka kapı için abi burda bir şey yok ki dediler, çocuk bezle sildi hiç bir şey kalmadı. Tampon boyasıymış ordaki. Dolayısıyla işlem yapılmadı.
Sol ön çamurlukta bir şey yoktu, sağ ön çamurlukta alırken yarım yumurta kadar bir ezik vardı zaten orasıda duruyor. Fotoğraflarda görünüyor.
Kısacası arabada yapılan bir işlem yok. ;)
4. fotoğrafta net olarak görünüyor.
Fiat Punto 1.3 M.jet Active 2008 Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
23.675'e anlaştık yarın arkadaş sanayide baktırıcak, ben de 1.5 ay önce aldığım ekspertiz raporunu getiricem. Pazartesi satışı yapıcaz bir aksilik çıkmazsa.
1000 Km yaptım ama genel yazdım açıkcası. Kimine 800 km gider mesela bizim eniştede palio var 700-750 km gidiyor 1 depo çünkü devir vs. hiç umursamaz 100 metreye basar, basılacak yolda bayıltır vs. kafasına göre yani.
Ben 1000 yaptıysam daha dikkatli birisi 1100-1200 civarı yapacaktır. Uzun yolda 4.5 ortalama ile yapılabilecek km'ler. Ben 5.5 ile 1000 km yaptım...
Biraz öyle oldu. 500'e yok dedim 1 saat geçti tekrar aradı 600 dedi sonra yine yok dedim. Valla artık yok 675'ten ötesi daha vergisi var bunun dedi. Temmuza girdiğimiz için mtv 2. taksitte var gel etme dedi. Babam da binmeden 2 vergi ödeyeceğimize ver gitsin dedi.
Yarın sanayiye gidicez öğlen gibi, pazartesi de halledicez satışı.
Hayırlı Olsun Artık piyasada 2. el çok en iyisini yapmışsın.
Bendemi satsam arabamı :D
Valla bilmiyorum ama hem fiyatlar artmış hem de satılıyor yani. Benim tahminim 23'ten yukarı veren olmaz şeklindeydi sonuçta active araç. Her ne kadar düşük km olsa da ne bileyim 23.700 falan iyi para gerçekten.
Yazın gelmesi + 2 bayramın yaz döneminde olması sanırım fiyatları çok etkiliyor. Benim döndüğüm tarihlere düşmüş olur heralde fiyatlar.
Hayırlı olsun ben dedim satılır diye:) Acele olmuş biraz aynı benim sattığım gibi hayırlı olsun dönüşte daha güzelini bulursun hiç merak etme.
Kaporamı aldım işlem tamamdır. Pazartesi noteri halledicez. :)
Baktırdı aksarayda tanıdık ustalarına, klimayı açınca klima ses yapıyor bilye arızalı tarzı bir şey dediler ama sanmıyorum.
Bir de ben aldığımdan bu yana debriyaj sıfıra yakın, ayağını 1 cm kaldırsan araba hareketleniyor. Aktif trafikte çok rahat bir şey bu. Usta bunun debriyajı bitik diyor inat ettim bitik debriyaj aşağıda değil yukarıda kavrar diye. Benden bu kadar dedi.
Fiyat falan kıracaksan 1 lira bile döner giderim dedim yok dedi arabayı beğendim.
Şu debriyaj olayına kafam takıldı, debriyajı bitik araba yukarıda yani koltuğa yakın kavramaz mı? Benim ki döşemeye 1 cm'de kavrıyor. Usta inatla bunlar hidrolik o yüzden biterken yukarı değil aşağı gider dedi he he dedim geçtim çünkü baş edilecek gibi değildi.
Onların mantığına göre bitik hatta 1 km ötede beni yolda bırakabilecek bir debriyajla 2000 km gezdim.
Neyse ki alıcı problem çıkarmadı anlaştığımız gibi 23.675 üstünden kaporamı aldım. Vergi için ücreti de verdi temmuza girdiğimizden vergiyi ödemeden satış olmuyor. Onu da öderim netten.
debriyajın hidrolik olduğu doğru ama aşşadamı kavrar yukardamı bilmiyorum. ama benim balatam yeni değiştinde bile o kadar çabuk kavramıyodu hiç 1 cm kaldırınca kavrayan arabada görmedim. yani usta haklı olabilir.
ben debriyajdan şüphelenip servise gittiğimde usta pedalın sertliğine bakmıştı. bana göre pedal zaten yumuşaktı ama usta bitmiş bu dedi. söküncede 1000 km filan daha ancak gider dedi. değişimden sonra pedal öyle yumuşaktı ki basınca ayağım döşemeyi delip dışarı çıkıcak sanıyodum :D
Pedalda bir sertlik yok, çok yumuşak. Aracı alırken 1 ay önce fırat otodan alınan ekspertiz raporunda baskı-balata iyi yazıyordu hatta o zaman sormuştum problem yok dediler. Ben 2000 km'de bitirmedim ya bu balatayı...
Sanayide bugün arabaya bakan ustanın anlama şekli sadece oturup arabayı kaldırırken debriyajın çok dipte olduğunu görmesi ve sonucunda bu bitik demesi. Ne baktı ne de bir şeyleri kurcaladı sadece bindi normal bir kullanıcı gibi araba hareketlenirken dipte bu ya bitik dedi.
O zaman şöyle bir problem ortaya çıkıyor ben fırat otodan 30 mayısta aldığım ekspertiz raporuna istinaden 2000 km bitik debriyajla gezdim hem de uzun yolda kendimi tehlikeye atarak.
Yok mudur bu işin doğrusu, aklıma takıldı. Alacak kişi problem etmedi ama ben bitik olmadığını düşünüyorum...
Milletin fiyat kırmak için yapamayacağı yok.
Ben zaten tok satıcı durumunda olduğumdan adam da biliyordu 1 lira bile kırmaya çalışsa dönüp gideceğimi. Arabayı da beğenince ses etmedi. Kaporta olarak mükemmel dediler, km'yi görünce adamın ilk tepkisi bu orjinal mi bu?
Bir de motoru açtılar işte aküye bakıyor yok artık hala orjinal akü diyor. Dedim bu iyi mi kötü mü? Çok iyi diyor. :D
arabayı askere götür askerlıgın boyunca komutana ver kullansın donerken getır boru gıbı yatıs bır askerlık yap:)))))))))))))
ahmet giderken bana bırak gelince alırsın gözüm gibi bakarımmm :)
simdiden hayırlı teskereler
Arabamı teslim ettim. İlk aracı satmak ne zormuş, açıkcası üzüldüm ama hem sattığım meblağ iyi hem de 5 ay aracımdan ayrı kalacaktım. 1.5 ay binip satmak zorunda kaldım dönünce daha iyisini alırız artık...
hayırlısı olsun....
Alana da satana da hayırlı olsun.
Teşekkürler arkadaşlar.
Babam eve gelirken otoparkın orda boş görünce bi kötü oldum, ne kadar kullanmasam da garip geldi köşeyi boş görünce diyor.
Sağlık olsun, doğrusu buydu...
2 Gün sonra gelin arabası olmuş fotoğrafları gelecek arabamın artık onları saklarım. Kuzenin düğününde gelin arabası yapmıştık 2 hafta önce...
hayırlısı olsun asker dönüşü alırsın yeniden üzülme :)