Çok azinlikta olan işini ahlakıyla yapanlarini tenzih ederim ama bu ********lerin bu şekilde kazandiği her kuruş zehir zikkim olsun.
Çok azinlikta olan işini ahlakıyla yapanlarini tenzih ederim ama bu ********lerin bu şekilde kazandiği her kuruş zehir zikkim olsun.
evo evo..
Ben de bir tutamaçzede olarak Fiat' ın oyununa gelmeyin derim. Tanesi 10 lira bile olsa almıycam. Zaten bi halta yaradıkları yok. Tutmayıversin arka koltuktakiler de bi zahmet.
Kroluk ve yarmalık konusuna gelince malesef kültürsüz eğitimsiz toplumuz. Allah kimseyi muhattap etmesin bu tür kişilerle vesselam![]()
Selamlar,
Araca her binenin ısrarla sorduğu ''baba bunun tutamaçları nerde'' sorularına dayanamayarak, kazalı araçlardan söktükleri malzemeleri satan bir yerden 3 tanesini 30 TL'ye almıştım... Tabii o zamanlar karşı tırnaklarından haberimiz yok.
O kadar aramama rağmen bulamadığımda,son çare olarak yetkili servise sorduğumda bana 120 TL dediler...2 aydan fazladır bagajda taşıyordum. Gördüğüm ilk çöp konteynrına ''lanet olsun'' diyerek hepsini attım...
Arkadaşımın Polo'suna biniyorum güneşlik içlerindeki aynaların üzerinde ışıklandırma bile var... Biz de bagajlarda dahi yok... Yaşasın FULL paket GP'ler...![]()
Ben o tutamaçları servisten orjinal aldım tanesi 50 tl yeayrıca 2011 modellerde bagaj lambası ve tutamaçın dışında sağ ön güneşlikte dikdörtgen ayna da yok. Merak ediyorum bu kadar çalmanın nedeni ne diye
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri