-
cem bey, büyük geçmiş olsun. aslında bu üzücü haberi izmir buluşmamızla ilgili kısımda öğrendim. oradada ayrıca üzüntümü belirttim, gerçekten çok canım sıkıldı ve çok üzüldüm. inşallah bir an önce zararınızı tazmin edersiniz ve aracınızı kullanmaya başlarsınız. umarım bu durum pazar günkü buluşmamızı etkilemez. yasemin hanımda araç teminiyle ilgili teklifte bulunmuş bu benim içinde geçerli. görüşmek üzere.
-
çok geçmiş olsun arkadaşım umarım paranı alırsın ya skydome çok güzel bir icat ama bu tür olay olunca insan soguyor skydome dan çok çok geçmiş olsu n
-
Geçmiş olsun skydome büyük kolaylık ama bu tarz sorunda yaşatabiliyo allah daha beterinden saklasın
-
geçmiş olsun yazıkk olmuss cama
-
Klimayı takan teknisyenle görüştüm, şahitlerimiz delillerimiz sağlam olduğundan o da uzlaşma yoluna gitmek istiyor. Adamcağız da asgari ücretle çalışan bir vatandaş, firma adamı resmen satmış kendi cebinden ödeyecek, onun için de üzüldüm ama yapılacak birşey yok.. Bu hafta içinde aracı yaptıracağız Allah kısmet ederse..
-
HEMEN BİR FİLİM ÇEKTİR[/B]. neden mi parça sıkıntısı var parça gelinceye kadar bu şekilfde binersin en azından. hem içine suda almaz.
-
Maalesef aracın üzeri film kaldıracak durumda değil yer yer dökülmeler mevcut. Şu anda branda çekilmiş durumda aracın üstüne.. Öneriniz için teşekkürler.
-
geçmiş olsun.. arabaları park etcek yer kalmadı memlekette. kasko yapmak çok önemli gerçekten...
-
Çok geçmiş olsun,umarım paranızı rahatlıkla alabilirsiniz..