geçmiş olsun çok kötü olmuş
Printable View
geçmiş olsun çok kötü olmuş
Büyük Geçmiş olsun ALLAh beterlerinden saklasın çok üzücü bir durum...
geçmiş olsun...
çok çok geçmiş olsun. klimacı mı ne ise hiç mi aşşağıya bakmamış .şimdi saydıracam yeri değil. zaten ithal bu araçlar şimdi de parça bekle parça gelene kadar al o patlak camla dolaş çekilecek dert değil. yerinizde olsam firmadan araç talebinde bulunurum olmuyorsa hukuki mücadeleye devam bundan sonrasını firma halletsin . tekrar geçmiş olsun
MErhabalar gecen 6 ay içerisinde Tofaşa iade ettiğim Grande Punto aracımın durup duruken tavanı patlamıştı sadece hareketsi olan camda zarar vardı ve komple işlemleri 580 TL'ye mal olmuştu. Bu arada Çok geçmiş olsun bence bu işin peşini bırakma Araba yerine bir insana gelse ne yapacaklardı. Umarım paranı alırsın.
Bu arada camın temin ve takılma süresi 2 gün sürdü
geçmiş olsun o işi yapan firmanın böyle şeylere karşı sigortası olması lazım araştırın isterseniz
geçmiş olsun..çok kötü olmuş. çok üzüldüm :(
çok geçmiş olsun hocam inşallah ucuza mal edersin..bu arada firma kabul etmedi sanırım hasarı karşılamayı..
bence önce firmayla görüş mertin dediği gibi sigortaları falan vardır anlaşma yoluna git anlaşabilirseniz aracı daha çabuk yaptırırsın hemde cebinden para çıkmamış olur ama anlaşamazsan o zaman da aracını yaptırıp mahkeme sonucunu beklemekten başka çaren yok gibi gözüküyor..
tekrar çok geçmiş olsun.. :(
Çok geçmiş olsun.. Bende çok korkuyorum bu skydomdan. Eğer araçta skydom varsa park ettiğin yeri çok daha iyi seçiceksin..
Geçmiş olsun...
arkadasım cok gecöıs olsun okurken ve resımlere bakarken gercekten kendı aracımmıs gıbı uzulerek okudum ama en sevındırıcı yanı park halındeyken olup kımsenın canına gelmemesı,dıger konu ıse fırmayla aranda yasayacagın sureci gercekten merak edıyorum dılerım anlayıslı ve ılımlı bırıdır sızı uzmez,tekrar cok gecmıs olsun Allah beterınden korusun.
Hepinize teşekkür ederim, evet maalesef böyle bir olay yaşadık. Taş öyle ilginç bir yere düşmüş ki iki camın tam orta çizgisine, hem sunroof'u hem de arkadaki sabit camı patlatmış...
İki yeri aradım, fiyatlarla ilgili olarak sizlerin de bilgisi olsun diye yazayım..
Merkez Servis kit olarak 2500 TL fiyat verdi..
Birmot'un verdiği fiyat şu şekilde..
Sadece Üst ön cam + Üst arka cam + İşçilik..
911 + 400 + 210 = 1.521 TL
Mekanizma'da bir sorun olacağını sanmıyorum ama varsa ek masraf olacak.
Allah daha beterinden saklasın valla görünce çok üzüldüm. büyük geçmiş olsun. bende bugün aracımı teslim aldım ve hemen kaskoyu yaptırdım. hiçbirşeyin garantisi yok türkiye şartlarında adım atmadan önce durup 10 kez düşünmek gerekiyor..
Firma klimayı taktıran 8.kattaki vatandaşın ısrarına rağmen fatura/makbuz kesmemiş.. Yarın gelin faturayı keselim demişler. Yani kendince olaydan sıyrılmaya çalışıyorlar. Konuyla ilgili avukatlarım ve emniyet yetkilileri ile tekrar görüştüm.. Böyle bir manüpülasyon yapmalarının sadece firmayı hukuken zor durumda bırakacağını, dolandırıcılık kapsamına gireceğini söylediler. Ancak ben kendimi sağlama aldım, şahidimiz vs. herşey tamam, yanısıra klima taktıran apartman sakini de şahitlik edebilirim dedi o da çok üzüldü..
Uzlaşma yoluna gidip kendileri yaptırmazlarsa, mahkeme kanalıyla tahsil ederim hasarı.. Bu defa hem avukatlık ücretleri hem de ek tazminatlar talep ederim (iş gücü kaybı, aracın değerinin düşmesi)
çok geçmiş olsun, kuruşuna kadar ödemeleri gerekiyor,peşini bırakmayın... bizim insanımız cahil,geçen biri de benim arabanın kaputuna ne koyduysa artık,koyduğu gibi de almamış çekerek almış kaputun üstü olduğu gibi ince çizik,ben günlerdir buna kafamı takıyorum o ş......ler saniye düşünmüyordur adamın aracına zarar verdim diye...
geçmiş olsun...
içim acıdı fotoları görünce.. yazık valla...
Arkadaşlar aradığımız bazı kişiler, 4500 TL'ye kadar Trafik sigortasının bu hasarı kaşılayacağını söylediler. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba ? Park ettiğimiz yerden çöp kamyonu vs. geçiyor yani kullanılan bir yolun kenarı..
Benim bildiğim kadarıyla Trafik sigortası yalnızca sizin karşı tarafa verdiğiniz zararı karşılıyor ama konuştuğum bazı kişiler, sigortanın bu tür hasarları karşılayabildiğini söylüyor.
Trafik sigortası bu hasarı karşılar mı ne dersiniz ?
Karşılamaz.Sadece sizin karşı tarafa verdiğiniz zararları karşılar.