Karşılamaz.Sadece sizin karşı tarafa verdiğiniz zararları karşılar.
Karşılamaz.Sadece sizin karşı tarafa verdiğiniz zararları karşılar.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
içim cız ettti ya bi an için benim sky geldi gozumun onunede kotu oldum.
allah beterinden saklasın kardeş geçmiş olsun.
servise gidersen komple sky sistemini değiştirirler dısarıda arastır hasar goren parçaları değiştirebilirsn.
stilo var bi tane bizde ufak bi vida eksik diye komple kızak takımını değiştireceklerdi
Cem,çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. En kısa sürede sorunun çözülmesi dileğiyle.
Geçmiş olsun Nazar'a geldi sanırım..
Çok çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın (Amin)
Teşekkürler tekrar..
Polisi çağırdık olayları anlattık, hasarın nasıl meydana geldiğini vs. hepsini anlattık aracı yakınen inceledi, bizim beyanımızı da kabul ederek tutanak düzenledi..
Prosedür olarak yarın sorumluları karakola davet edip, bizi anlaşma yoluna götürmeye çalışacaklar.. Karşı taraf anlaşmaya yanaşmazsa, hukuki süreç başlayacak. Bu arada biz aracımızı yaptıracağız dava ile paramızı, işgücü kaybımızı vs. ayrıca talep edeceğiz tüm masraflarımızla birlikte..
Olayın fail(ler)i belli olduğundan çok fazla sorun olacağını sanmıyorum.. İşi yokuşa sürseler de, 2-3 yıl sürsede parayı faiziyle beraber alabilirim çünkü gerçekten çok iyi avukatlarım var.. Şahitlerim mevcut, olayı gerçekleştiren adamla konuşmalarımızı da kaydettim, aracı incelerken fotoğrafını da çektim vs.. Yani kaçarı yok..
Beneficium accipere libertatem est vendere
geçmiş olsun o parçayı düşüren adam suçunu inkar etmiş anladığım kadarıyla yoksa neden bu dava sürecine girdi olay doğrumudur
ilk görüşte aŞk'a inanmazdım...taa ki evomu görene kadar![]()
BiZ ŞaMPiYoN TaKıMı TuTMaDıK, TuTTuĞuMuZ TaKıMı ŞaMPiYoN YaPTıK..!!
iNaDıNa T-e-X-a-S
Hayır teknisyen adam araç başında olayı kabul etti, ancak kasko yaptırıp 1 hafta sonra olmuş gibi gösterelim dedi. ancak ben yine de tutanağımı tutturdum, kalkıp ne diye riske gireyim ki ? değil mi ?.. 1 hafta sonra exper olumsuz yorum yaparsa bu defa hiçbirşey olmaz. Ayrıca benim böyle birşey yapmama gerek de yok, her halükarda hatalı olan taraf hasarı karşılamak zorunda kendimi riske atmamın manası yok. En fazla aracı kendim yaptırırım paramı 2-3 sene de olsa faizi ile geri alırım, benim için sorun olmaz..
Henüz dava süreci yok, yarın karakola firma yetkilisi ve ilgili teknisyen ifade için çağrılacak, durum aslında orada belli olacak. Firma biz yaptırırız deyip anlaşma yoluna giderse karşılıklı antlaşma tutanağı imzalanacak ve yetkili servise araç bırakılacak.. Temennim bu tabii sorun olmasın..
Ama yok kardeşim biz kabul etmiyoruz derse veya bir arıza çıkarırsa, biz şikayetimizi savcılık kanalı ile hukuki arenaya taşıyacağız..
Beneficium accipere libertatem est vendere
ben sanmıyorum yan çizsinler bakmışlardır papuç pahalı tutanak var şahit var delil var uğraşsakta yırtamayız derler bence... forumda detaylı paylaştığınız için teşekkür ederim bu gibi durumlarda napacağımı daha iyi biliyorum artık ...gelmiş geçmiş olsun
Çok çok geçmiş olsun canınızı sıkmayın sağlığınızdan önemli değil kasko olsaydı yine forumdan bir arkadaşın önce yaşadığı olay gibi beklerdiniz ama içiniz daha ferah olurdu mali yönden zaten kasko alabilecekse size parayı öder sorumlulardan parayı dava yolu ile talep eder.
Adamın dediği kasko yaptırıp bir hafta sonra olmuş gibi gösteririz demek biraz garip ama olmaz değil sağlam tanıdık olucak benim yakın arkadaşım bu yolla bir kazanın masrafını halletti ama sağlam tanıdık olucak sigorta acentesi dedim ya kasko şirketlei uyanık araştırıyorlar sonra ödeseler bile suçlu taraftan dava yoluyla tahsile gitmek isterler. Mesela benim arabada sağlam çizik var kaskoyu tanıdığımızdan yaptırdım sonradan sen gel dedi ben yaptırırım her hafta dünyanın parasını kazandırıyorum bizim verdiğimiz araçlarda dosyaya bile bakmıyor şirket opsiyonumuz var demişti. Tekrar geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun, umarım kısa yoldan kabul ederler de fazla uğraşmazsınız..
Çok geçmiş olsun cem asla kasko yaptıralım kaskodan alalım olaylarına girme sonra başın fena ağrır sen haklısın eşşşk gibi yaptıracaklar tutanağın var kağıdın var her şeyin yasal ,
geçmiş olsun
TSİ Jetta.
Çok geçmiş olsun
Çook geçmiş olsun . Allah beterinden korusun..
Çok gecmiş olsun ustad biran önce olayı netleştirip rahat bir nefes alırsın umarım![]()
çok geçmiş olsun.. kasko şart kesinlikle.. bende kaskosuz geziyorum ama içim hiç rahat değil
Manzaraya Daldım Ses Çıkarma... Gerçek Can Sıkar Beni Uyandırma.. Ben Böyle Güzelim..
arkadaşım geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin sky doom yapılır dert etme ..bu sefer sky doomla yırttın allah korusun durup dururken araba yansaydı ya da çarpıp kaçsalar kimse görmese ne olacak acil kasko araştırıp yap derim tekrar geçmiş olsun...
Skydome olmasaydı bu sefer tavanı komple boyatmak zorunda kalacaktınız. Birde işin bu yönünden bakalım. Geçmiş olsun.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri