Dün işten çıkıp eve doğru giderken skydom lu bir bravo gördüm.. Taksi yapmışlar güzelim arabayıAnkarada ilkdefa gördüm bravodan taksi.. üstünde sport jantları vardı.. Arkadaş baya baka baka gitti bana tabi bende ona
![]()
BY Turbo SPORT 150 HP
tüplü olmasın![]()
İstanbul'da da bir gp görmüştüm taksi.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
sefaköyde 2 tane ve beylikdüzünde 1 tane bildiğim taksi gp var sefaköydekiler sarı beylikdüzündeki kırmızı sefaköydekileri tanımıyorum ama beylikdüzündekini çok iyi tanıyorum adam tam bir gp hastası lenso jantı,meliset spoileri,3.5 cm eibach yayları,cam filmleri var ayna ve kapı kolları boyandı 5cm H&R takıcaktı çok aşırı olsun istemedi sonuçta günde bir sürü insan biniyor dedi![]()
Ben hergün görüyorum şentepe ayvalı civarında![]()
Her müşteriyi almıyor![]()
Bravo taksiciye![]()
mevcut taksi müşterilerine göre çok lüks ( istisnalar hariç )ben kıymam şahsen parasıyla değilmi diyen bir zihniyete müşteri alıp almama konusunda almama gibi bir lüksü yok seve,seve götürecek....
Oğuzhan galiba 1 tane bende görüyorum ara ara
Kardeşim Bursada okuyor.
Abi bursada birtane A4 var adam taksi yapmış diyor.![]()
BY Turbo SPORT 150 HP
evet bende mahmutbey tarafında görmüştüm taksi gp..
Bravo yarış arabası mı ki ?Normal bir araç bence..
Almanya'ya gelin taksi görün derim![]()
Beneficium accipere libertatem est vendere
mahmutbey gişelerde almanyadan türkiyeye gelen mercedes e250 taksi görmüştüm![]()
Orada şirketler çalışıyor.Bireysel değil.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Eee Wv Golf , Honda Civiv ve Seat Leon'dan sonra bunada şaşmamak Lazım![]()
O A4 Uludağ Taksi de çalışıyor en lüks paket quatro olandan çamurluklu falan , tanıyanlar iddiaa sonucu alınmış diyorlar alırsın alamazsın meselesi çok uygun fiyata gelmiş o araç![]()
bir Bravo da çekirge meydanda Dürümcü Bekir yan aralığındaki taksicilerde var MomoCorse Black jantlı
bende Heykel dolmuşlarında Beyaz Punto Evo Mylife gördüm bir tane
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri