geçmiş olsun çok can sıkıcı bi durum. Allah iflah etsin böylelerini
merhaba arkadaslar baslık ve resimlerden anlasılacagı gibi en sonunda ********in biri banada dadandı ve arabamın son hali sabahtan beri sinirden ölüyorum araba çizince zevkmi alıyolar yada çizerken ya beni sahibi görürse diye düşünmüyolarmı. çiziklerin hepsi derin tırnaga takılıyo bu çizikleri nasıln giderebilirim bu iki resmin dışında ön ve arka çamurluktada var
![]()
geçmiş olsun çok can sıkıcı bi durum. Allah iflah etsin böylelerini
geçmiş olsun
lokal boya dışında yapacak bir şey yok
Geçmiş olsun.Bunu yapana hayvan demek hayvanlara hakaret.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
geçmiş olsun bunlar havyan degil kendi öz güveni kişiligi karakteri olmayan varlıklar...
This is not personel, just business..
Geçmiş olsun geçekten can sıkıcı bir durum.Öyle bir toplum içinde yaşıyoruz ki sıfır hatta 4-5 yaşındaki araçlara binmek gerçekten bir lüks.Bugün akşam dayımın nişanı var ve ben arabaya yeni yıkadığım için çizlir diye gitmek istemiyorum.Bu nasıl bir ikilem bu nasıl bir çelişki böyle mal sahibi olmuşsun neye yarar kafan rahat binemedikten sonra.Bizimkiler içeriden çağırıyor şimdi gidelim diye ben bilgisayar başında yazıyazıyorum şu anda.Ne yapayım gitsem mi ki![]()
ayhan geçmiş olsun maalesef her yerde var bu mahlukatlardan
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
geçmiş olsun üstad aynı olay benimde basıma geldi saglı sollu iki kapıda da kol kadar cizik. cok pis sövdüm... ama bisey de yapamıyorsun tabi o kadar para vermek koyar ya havadanseni anlıyorum kardesim gecmiş olsun
Kaskonuz varsa autoking'de halledilir gibi duruyor. Geçmiş olsun...
Ayhan geçmiş olsun, çok kötü olmuş gerçekten.
bunları yakalayıp dersini versen suçlu yine biz oluruz.
ayhan hocam pasta cile ile geçer gibi sanki..sıkma canını sen takma geçmiş olsun..
pasta cila yapın geçmesse tümsek rötüş<2000grit<polish yapın lokale gerek yok
TSİ Jetta.
Geçmiş olsun gerçekten üzücü bir durum .. benim önceki araçta da aynı şekilde çizikler vardı. bir bayram ziyareti sonucu bir yere gidiyorsun gözün arkada kalıyor.. ben pasta cila yaptırmıştım bir nebze kapanmıştı..
Kendilerine hayvan dediğinizde hayvanlara hakaret etmiş olacağınız benzer şahsiyetler tahminimce aracın arka bagaj kapağına yumruk ya da tekme atmışlar!!!
Ancak Medos servis ekibi sağ olsunlar, vakum işlemiyle %95 düzelttiler durumu! Artık kolay fark edilmiyor. Buradan, yardımlarından ve ilgilerinden dolayı Medos Servisine, özellikle Çağlar Bey'e ve Kadir Bey'e teşekkürlerimi sunmak istiyorum.
Ancak Murphy kanunları işlemeye devam ediyor, 2 gün önce üstteki hasarı yaptırıp derin bir oh çekmişken, şimdi de araçta herhangi bir uyarı vermemesine rağmen aracın altından bir sıvı akıyor, klimadan dolayı yoğunlaşan su olabilir diye tahmin ediyorum ama aklıma soğutma suyu, karter delinmesi ile yağ sızıntısı veya fren hidroliği geliyor yine yarın sabah aracı tekrar Medos'a götürmeden rahat uyuyamayacağım bu akşam. Gerçi yağa benzemiyor, kokusu da yok gibi ama ne olur ne olmaz!
Konu aslanerh tarafından (19/06/2011 Saat 23:04 ) değiştirilmiştir.
bunu yapanı yakalayıp kafasında beyzbol sopası kırmak lazım. bu adamların kafaları inanın bizim araçlardan kıymetli değil![]()
ufff geçmiş olsun çok fena...
Ne adi mahlukatlar var arkadaş şu resmi görünce için cız etti ne anlıyorlar yapınca ellerine ne geçiyor :********( yazık valla bu memlekette yaşanmaz ....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri