Yaptıcağınız film önemli.Aracın içi görünmeyecek kadar koyu film yasak diye biliyorum ben.Biraz daha acık renk taktırrsanız problem olcağını sanmam.Fiyatları değişir kalitesine göre.Sececeğiniz markayada dikkat edin mutlaka..
yetkili servislerde yaptırabilirmiyiz ? tavsiye edermisiniz ? gece görüşte sorun olurmu ..maliyet ne kadardır ? yan camı çıkartıptamı takıyorlar ..bide cezası var diyorlar..
cevaplar için şimdiden teşekkürler
Yaptıcağınız film önemli.Aracın içi görünmeyecek kadar koyu film yasak diye biliyorum ben.Biraz daha acık renk taktırrsanız problem olcağını sanmam.Fiyatları değişir kalitesine göre.Sececeğiniz markayada dikkat edin mutlaka..
servise taktırabilirsin ama sanırım onlarda başka firmaya yaptırıolar. benimkini servis 3m e yaptırdı. gece görüşte bir problem yok. tabi film tonu na bağlı.. cezaya gelincee yazarlar. yazmak isterlerse yazarlar. yazmamaları için lazerle yaptırman lazım. ama ceza yazmak isteyen yine yazar örneği var![]()
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
ben de 2 numara fılm yaptırdım koyulugu gayet ıyı. gece gorustede herhangıbır sıkını yok aracımın ıcı gece net olarak gozukmuyor.
tavsıyem ıyı bı yerde yaptırtmanız. hem amerıkan fılm yapıyorlar hemde uzun sure garantı verıyorlar. ayrıca kullanmaya basladıktan sonra cam kırılmalarındada aynı tonu bulma sansınız daha fazla.
on cama yaptırtmamanızı tavsıye ederım.yaptıranlar var cunkı. yan camları sookup yaparlarsa daha saglıklı olur. arka camı zaten sokmeden yapıyorlar.
her tonu yasak ruhsata işli olmadığı için ama polise denk gelmek şans işi
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
işletmek sıkıntı zaten
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
tanıdık falan bulsakda mı olmaz.
pekala yaptıran nasıl yaptırıyor torpılle mı yoksam bellı bır ucretı varmı??
atıyorum 250 tl atıyorum 175 tl gıbı.....
işli değil kullananın benim aracımda da var muayenede de sıkıntı olmuyor
yok bende de 2 numara var zaten cok gectım ekıp arabasının yanından sıkıntı yaratmadılar bu gune kadar 3 ay oldu..
ama gercekten mukemmel bırsey fılmlı olması camların.
gunes nerdeyse hıc etkılemıyor arabayı...
bundan 3 sene once fılmsız bır arabayla tatıle gıtmıstım bodruma sabah ıstanbuldan cıktım yola tum oglen gunesını yedım sol koluma bır vardım kı otele sol kol kıpkırmızı.. amele yanıgı olmusum sagda bısey yok sol kıpkırmızı...
Orası öyle faydalı gerçekten ama tabi.Bir de riski olmasa polis yönünden![]()
ee her guzelın bır kusuru var....
orası öyle ama değer tabiki
Markaya çok fazla takılmayın. 3-5 yıl garanti veren biyerde bulabileceğiniz en ucuza taktırın. Serviste 400TL demişlerdi. Ben 120tl ye taktırdım. Fakat taktırdığınız markanın belgesine bakın ve hangi filtrelere sahip olduğunu inceleyin. Polis söktürürse ucuz olduğu için canınız yanmaz. Ama ceza keserse o kötü. Oda şanssss.
servislerde ortalama 250 ile 400 lira arasında değişebiliyor
arkadaşlar 1 numara çokmu açık olur?yaptıracağım yer şirinevler de erdoğan oto cam film center diye bir yer hiç duymadım ama global marka cam filmi takıyoruz 200 Tl dedi markayı duydunuz mu? fiyat nasıl
bende bugün taktırcam polis yazarsada yazssın bir hafta içinde deri direksiyon güneşten mahvoldu çok çirkin gözüküyo
Dar Ağacında da Olsak Son Sözümüz FENERBAHÇE...
sahibindende ilanı olan bir yer 90 liraya çekiyor solarguard marka filmi...
istanbulda malesef ankarada olsa hemen çektirirdim...
Keyif BMW'Dir...
bzim burda 80 liradan başlıyo 175 liraya kadar film var usta kendini çok övdü bakalım bugün taktırmayı düşünüyorum. ama ucuz mu taktırsam yoksa iyisenden mi karar veremedim
Dar Ağacında da Olsak Son Sözümüz FENERBAHÇE...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri